Τους τα «έψαλλε» ο Βελόπουλος: Ζητούν τη δίωξη δημοσιογράφων και της εφημερίδας «δημοκρατία» και δεν μιλάει κανείς

Must Read

Στο πλευρό της «δημοκρατίας» που συνεχίζει να δέχεται  απειλές και ύβρεις από το αυταρχικό καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκεται σταθερά η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος όχι μόνο στήριξε αναφανδόν την εφημερίδα, αλλά και στηλίτευσε την πλήρη αφωνία των υπολοίπων κομμάτων.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε πως ο Τούρκος πρόεδρος «με θράσος ζητά να εκδιωχθεί μια ελληνική εφημερίδα. Τι είπε η δημοκρατία στον Ερντογάν; Χρησιμοποίησε μια έκφραση που δεν είναι τουρκική. Βγαίνει από το ‘αεί σε οικτίρω’, έτσι βγαίνει το ‘άι σιχτίρ’. Ε, ναι λοιπόν, αυτό που είπε η εφημερίδα και ζητά την ποινική δίωξη από την ελληνική κυβέρνηση της εφημερίδος», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε όλους όσοι αρνήθηκαν να τοποθετηθούν υπέρ της «δημοκρατίας», καταγγέλλοντας πως κανένας από την κυβέρνηση δεν έκανε σχετική δήλωση, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αλλά ούτε και τα υπόλοιπα κόμματα. «Δεν βγήκε ούτε η Νέα Δημοκρατία για να βγάλει μία ανακοίνωση για την ελευθεροτυπία. Ούτε μία! Αν ήταν για κανένα προοδευτικό, για κανένα τζαμί, για κάτι άλλο,  θα βγάζατε ανακοινώσεις, όχι οι Βουλευτές, το κόμμα σας. Εδώ τίποτα!», υποστήριξε ακόμη ο Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας μάλιστα με νόημα πως «δεν μας ενδιαφέρει, όταν βγαίνουν και ζητάνε τη δίωξη των δημοσιογράφων και εφημερίδος. Τι να πω; Κανένα κόμμα! Αν ήταν κάτι άλλο, θα έβγαζαν όλοι ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This