Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη: «Οι επιλογές του θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων»

Must Read

Δριμύ «κατηγορώ» εξαπέλυσαν κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο μέτωπο της πανδημίας.

«Είναι οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων» ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι πριν ο κ. Μητσοτάκης κουνήσει ξανά το δάκτυλο στην κοινωνία «τον καλούμε να αναλογιστεί τις δικές τους ευθύνες. Τις οποίες προσδιόρισε ως τον καθημερινό συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις ελλείψεις σε ΜΕΘ, αλλά και τον τρόπο που επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία».

Το ζήτημα της ασφάλειας στα μέσα μαζικής μεταφοράς έθεσε και στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, τονίζοντας ότι «οι εικόνες πολιτών που στοιβάζονται σε μέσα μαζικής μεταφοράς εν μέσω της πανδημίας είναι ντροπή και υγειονομική βόμβα. Είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης να σταματήσουν αυτές οι εικόνες όσο διαρκεί η κρίση της πανδημίας. Οι ασφαλείς μετακινήσεις είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και όχι μόνο των προνομιούχων».

Στο κάδρο έβαλε τον Πρωθυπουργό και η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι η έκκληση για νέα εγρήγορση πρέπει να αφορά πρώτα και κύρια τον ίδιο και τους υπουργούς του. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι δεν έκανε τίποτε παρά τις προειδοποιήσεις και τις συγκεκριμένες προτάσεις για το ΕΣΥ, τις συγκοινωνίες και τα σχολεία, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να φουντώσει και τώρα η κυβέρνηση να τρέχει και να μη φθάνει.

Η δε Ελληνική Λύση κατηγόρησε για παραπλάνηση τον Πρωθυπουργό, με αφορμή ότι ισχυρίστηκε πως «η μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο». Και συνέχισε: «Είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός να κάνει παραπλανητικές δηλώσεις, εξισώνοντας τον ρόλο του (ανύπαρκτου και αμφιβόλου) εμβολίου με αυτόν της μάσκας» σημειώνει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This