Δώρα Αυγέρη και Στέλλα Μπίζιου: Οι «αγρότισσες» της Βουλής… σε δράση!

Must Read

«Αγρότισσες» στη Βουλή; Κι όμως υπάρχουν!

Πρόκειται για δύο όμορφες γυναίκες που δεν διστάζουν να «τσαλακώσουν» την εικόνα τους, φορώντας γαλότσες στα χωράφια. Η μία είναι η Δώρα Αυγέρη, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, και η άλλη η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου.

Και επειδή το φθινόπωρο είναι κατεξοχήν εποχή αγροτιάς, οι βουλευτίνες ξεχύθηκαν στα κτήματά τους. Η Δώρα Αυγέρη, ένα πολύ δυναμικό κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ, ζει λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Κερασιά. Εκεί έχει και το χωράφι της, με ό,τι ζαρζαβατικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Μάλιστα, τα σπέρνει και τα μαζεύει όλα μόνη της.

Δώρα Αυγέρη

Πιπεριές, μελιτζάνες και ρόδια η φθινοπωρινή σοδειά της, που τη μάζεψε το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Φορώντας «αγροτικό» καπελάκι, κολάν και μακό μπλουζάκι, ήταν αδύνατον να την αναγνωρίσουν ακόμη και οι γείτονές της στα χωράφια. Άλλη Δώρα βλέπουν στη Βουλή και άλλη στην ύπαιθρο.

Η Στέλλα Μπίζιου, από την άλλη, άρχισε το μάζεμα της ελιάς που τώρα είναι στο φόρτε της.

Στέλλα Μπίζιου

Έτσι, άφησε τις βόλτες και το μακιγιάζ στην άκρη, και έβαλε γαλότσα για να μαζέψει ελιές στην Ελαία Γόννων του Δήμου Τεμπών, βοηθώντας την οικογένειά της που είναι της… αγροτοκτηνοτροφικής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This