Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Εγκαίνια με κλαρίνα για τον Μπέο και τον Βόλο που θα ζηλέψει μέχρι και το… Μονακό (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Υπό τους παραδοσιακούς ήχους του κλαρίνου κόπηκε η κορδέλα εγκαινίων από τον δήμαρχο Βόλου για τον νέο δρόμο που ολοκληρώθηκε στην οδό Καραμπατζάκη, το πρωί της Δευτέρας.

Το έργο αναμένεται να συνεχιστεί σε όλο το μήκος του δρόμου που ενώνει τον Βόλο και την Νέα Ιωνία και έχει στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης, σε συνδυασμό με τον κόμβο της Αθηνών – Λαρίσης που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Ο δήμαρχος Βόλου ζήτησε την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών και υποσχέθηκε ότι ότι ο Βόλος θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για το Μονακό…: «Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ