Εγκαίνια με κλαρίνα για τον Μπέο και τον Βόλο που θα ζηλέψει μέχρι και το… Μονακό (video)

Must Read

Υπό τους παραδοσιακούς ήχους του κλαρίνου κόπηκε η κορδέλα εγκαινίων από τον δήμαρχο Βόλου για τον νέο δρόμο που ολοκληρώθηκε στην οδό Καραμπατζάκη, το πρωί της Δευτέρας.

Το έργο αναμένεται να συνεχιστεί σε όλο το μήκος του δρόμου που ενώνει τον Βόλο και την Νέα Ιωνία και έχει στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης, σε συνδυασμό με τον κόμβο της Αθηνών – Λαρίσης που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Ο δήμαρχος Βόλου ζήτησε την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών και υποσχέθηκε ότι ότι ο Βόλος θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για το Μονακό…: «Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This