Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Νέα επίθεση των σαμαρικών στον Μητσοτάκη: «Εθνική προδοσία που θα οδηγήσει στον αφανισμό της Ελλάδας»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση, όσον αφορά τα εθνικά θέματα για τις επιλογές που θα πρέπει να ληφθούν εν όψει του ελληνοτουρκικού διαλόγου, εξαπολύει η πλευρά Σαμαρά μέσω της ιστοσελίδας antinews.gr.

Το χθεσινό άρθρο της φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας τιτλοφορείται «Στο κατώφλι μιας εθνικής προδοσίας που θα οδηγήσει στον αφανισμό της Ελλάδας» και ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι ο πρωθυπουργός σύρεται σε υποχωρήσεις στα θέματα της εθνικής μας κυριαρχίας, που κανείς προκάτοχός του έως τώρα δεν τόλμησε να κάνει.

«Θα καθίσουμε αύριο μεθαύριο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να βάλουμε την υπογραφή μας στην αυτοκτονική για την Ελλάδα αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου (την οποία αρνηθήκαμε διά του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι θα δεχτούμε, αλλά η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak κάνει ήδη λόγο για αποδοχή των γερμανικών παραινέσεων εκ μέρους της Ελλάδας)» αναφέρει η αρθρογράφος και συνεχίζει: «Κι αν γίνει αυτό, δε θα υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι είμαστε κατ’ όνομα κράτος, αφού θα οδηγηθούμε σε αυτοακρωτηριασμό με υπόδειξη ξένων δυνάμεων [Γερμανίας διά της Μέρκελ και Αμερικής διά του Πομπέο (που ζήτησε, προ ημερών, μείωση του στρατιωτικού αποτυπώματος στα νησιά μας)]».

Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζει η φίλα προσκείμενη στον τέως πρωθυπουργό ιστοσελίδα, «θα παραδώσουμε με την υπογραφή μας κομμάτια απ’ το σώμα της Ελλάδας, κομμάτια του Αιγαιακού Ελληνισμού στον προαιώνιο επιβουλέα του. Κι αν γίνει αυτό, αν -διά της μερικής ή πλήρους αποστρατιωτικοποίησης των νησιών μας- χάσουμε μια από τις βασικές κοιτίδες του Ελληνισμού, τότε τι μπορεί άραγε να ξεπλύνει τη… θεωρία περί αναγκαίου συμβιβασμού στο όνομα της ειρήνης, όταν αυτός ισοδυναμεί με εθνική προδοσία γιατί θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στον αφανισμό της πατρίδας μας;» διερωτάται.

Η ώρα των «καζάν – καζάν απολαύσεων με τους Τούρκους των ιστορικών κληροδοτημάτων μας», σημειώνει το άρθρο, «πλησιάζει και εμείς -υπό την πίεση της προεδρεύουσας στην Ε.Ε. Γερμανίας και των τουρκικών NAVTEX- συρόμαστε να συζητήσουμε με αυτούς οι οποίοι μιλούν από τώρα (με τις πλάτες των Γερμανών και λοιπών ‘φίλων’ και ‘συμμάχων’ μας) για διαμοιρασμό των κεκτημένων μας (‘συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, δηλαδή)».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ