Δευτέρα 17/5/2021

Κεραυνοί Τσίπρα: «Ο Μητσοτάκης έφυγε ξανά με άδεια χέρια»

Πυρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας μετά την ήττα του Μητσοτάκη στη Σύνοδο της Κορυφής, η  οποία ξεκίνησε με μπλόκο σε Ελλάδα και Κύπρο χωρίς καμία αναφορά σε παράνομες ενέργειες της Τουρκίας!

Ο Αλέξης Τσίπρας θέτει ερωτήματα για τη λευκή πετσέτα του Μητσοτάκη, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η ανάρτηση του παράνομου Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ:

«Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη, αλλά δεν τον έφτασε καν.

Ούτε κυρώσεις στην Τουρκία, ούτε καν ένας μηχανισμός που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αν ξεκινήσουν ξανά οι προκλήσεις.

Το ερώτημα είναι γιατί τελικά πέταξε λευκή πετσέτα; Και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώνεται επισήμως η ανάρτηση του Τουρκολιβυκού Συμφώνου στον ΟΗΕ. Τη μέρα που ανακοινώνεται συμφωνία των δυο πλευρών στο ΝΑΤΟ. Μια μέρα μετά την αναχώρηση Πομπέο από την Ελλάδα.

Όσο δε γνωρίζουμε τί ακριβώς συμφώνησε, υπέγραψε και υπογράφει στο Βερολίνο, θα τα αποδίδουμε όλα αυτά στην απλή σύμπτωση» έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια. Όχι μόνο πέρασε κάτω από τον πήχη,…

Gepostet von Alexis Tsipras am Freitag, 2. Oktober 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ