Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ξεκατίνιασμα Πολάκη-Πλεύρη στη Βουλή για τη δίκη της ΧΑ!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Άγρια κόντρα επί προσωπικού ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Θάνο Πλεύρη και τον Παύλο Πολάκη, όταν ο τελευταίος κατηγόρησε τον «γαλάζιο» βουλευτή ότι ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε πορείες του κόμματος και κρέμασε τον αγκυλωτό σταυρό στην Ακρόπολη.

«Μέλος της Χ.Α. δεν έχω υπάρξει ποτέ, σβάστικα δεν έχω σηκώσει ποτέ. Δεν επέλεξα τον δρόμο του πατέρα μου» απάντησε σε αυστηρούς τόνους ο Θάνος Πλεύρης, κατηγορώντας τον «αψύ» Σφακιανό πως «η δική σου επιλογή είναι να καλείς μαυροσκούφηδες το 2020».

Ο Παύλος Πολάκης, πάντως, επέμεινε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας πως είναι «ένας κωλοτούμπας και μισός». «Κατέβηκες στις εκλογές με το ΛΑΟΣ, που εκεί σε έκρυψε ο πατέρας σου. Και μετά κόλλησες στον Σαμαρά» είπε επιτιθέμενος στον Θάνο Πλεύρη και για τη νομική εκπροσώπηση του πατέρα του.

Οι τελευταίες αναφορές προκάλεσαν την οργή του κ. Πλεύρη, που τον κάλεσε να πάει να… ξυριστεί, φωνάζοντάς του «Ξουραφισθήτω, ξουραφισθήτω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης