Η Άνγκελα Μέρκελ και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών

Must Read

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα συμμετέχουν στη σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, το διάστημα 12-14 Οκτωβρίου 2020.

Στο πλαίσιο της συνόδου της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, συζήτηση για την Γερμανική Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ και θα παρουσιαστεί η Κατάσταση των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης. Ακόμη, θα παρουσιαστεί το πρώτο ετήσιο Περιφερειακό και Τοπικό Βαρόμετρο από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτρόπης των Περιφερειών, Απόστολο Τζιτζικώστα. 

Η συζήτηση για τη Γερμανική Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ παρουσία της
Καγκελαρίου Μέρκελ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 15:30 και όποιος
επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσω του ιστοτόπου της Ευρωπαϊκής
Επιτροπής των Περιφερειών, πατώντας εδώ , καθώς και μέσω του ιστότοπου της Κομισιόν, πατώντας εδώ .

Αντίστοιχα, οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να επισκεφθούν τους εν λόγω ιστοτόπους, αν θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την σύνοδο της ολομέλειας για την Κατάσταση των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρώπης, καθώς και την παρουσίαση για το πρώτο ετήσιο Περιφερειακό και Τοπικό Βαρόμετρο παρουσία της Προέδρου της Κομισιόν, που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το πρωί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Η σύνοδος της ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τη ενίσχυση της συνεργασίας της Επιτροπής με τη Γερμανική Προεδρία και την Κομισιόν, καθώς και για τη διεξαγωγή μίας ευρείας συζήτησης αναφορικά με το Μέλλον της Ευρώπης και τον ρόλο των Περιφερειών και των Δήμων εν μέσω της πανδημίας.

Από την άλλη, η παρουσίαση του πρώτου ετήσιου Περιφερειακού και Τοπικού Βαρόμετρου θα δώσει το έναυσμα για συζήτηση σχετικά με το μέλλον της πολιτικής συνοχής, την οικονομία, την υγεία, το περιβάλλον και τον κοινωνικό αντίκτυπο της πανδημίας στις Περιφέρειες και τους Δήμους της ΕΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This