Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Η Άννα Ευθυμίου ήταν η μοναδική εν ενεργεία βουλευτής που ενίσχυσε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για τη Νόσο Alzheimer

Μοντέλο για το φωτογραφικό λεύκωμα της ΤΡΙ.ΕΝΑ Πολιτισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer, για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer, έγινε η βουλευτής Άννα Ευθυμίου και ήταν η μοναδική εν ενέργεια πολιτικός που πήρε μέρος στη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία.

Φωτογραφήθηκε, κρατώντας ένα νεανικό της πορτρέτο, όπως ήταν το κόνσεπτ. Σαν κι αυτό δηλαδή που είπε ο φιλόσοφος Κάρλος Θαφόν ότι «στα 20 έχεις το πρόσωπο που σου έχει δώσει ο Θεός, στα 40 αυτό που έχεις κερδίσει με τη ζωή σου».

Συνολικά 20 φωτογράφοι απαθανάτισαν 40 άντρες και γυναίκες από διαφορετικούς χώρους (τέχνη, πολιτισμός, εκπαίδευση, αθλητισμός, πολιτική και οικονομία) που έχουν γεννηθεί το 1980 και ο καθένας κρατά μια φωτογραφία του στην ηλικία των 20. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση έρευνας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης ευχαρίστως δέχθηκε να πάρει μέρος στη φωτογράφιση, δανείζοντας το όμορφο πρόσωπό της. Επίσης, συμμετείχε και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και παλιός υποψήφιος δήμαρχος Πανοράματος Νίκος Νυφούδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ