Κυριακή 13/6/2021

«Καταπράσινα» στελέχη σε θέσεις-κλειδιά βάζει η ΝΔ, με εντολή Κυριάκου

Γενική γραμματέας του ΟΟΣΑ η Άννα Διαμαντοπούλου, σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού ο Θάνος Ντόκος

Πρώτα έβαψαν πράσινα τα σήματα της ΕΡΤ κι ύστερα «έριξαν» πράσινο στη… ΝΔ! Μόλις χθες, Τρίτη, ανακοινώθηκαν δύο άλλοτε «καταπράσινα» στελέχη για θέσεις-κλειδιά.

Πρώτα η πρώην υπουργός του Κώστα Σημίτη Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία προτάθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και λίγο αργότερα ο Θάνος Ντόκος του περίφημου ΕΛΙΑΜΕΠ, για τη θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού.

«Απονεοδημοκρατικοποίηση» ή, αλλιώς, σαν να κυβερνάει ο… Σημίτης λέγεται αυτό!

Όπως και να έχει, την Τρίτη ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την πρώην επίτροπο και υπουργό, αλλά και πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Άννα Διαμαντοπούλου, για να της προτείνει την, κατά τα άλλα, πολύ σημαντική αυτή θέση για τη χώρα.

Να θυμίσουμε ότι η Άννα Διαμαντοπούλου είπε το πρώτο «όχι» στον Μητσοτάκη, όταν στην αρχή της διακυβέρνησής του της πρότεινε την προεδρία της ΔΕΗ.

Σαν την Coca-Cola

Την απέρριψε εκείνη την πρόταση, η ίδια πήγε στη συνέχεια στην Coca-Cola ως στέλεχος κι από εκεί τώρα στον ΟΟΣΑ. Από την Coca-Cola στον ΟΟΣΑ, δηλαδή. «Ο σημιτισμός είναι σαν την Coca-Cola» σχολίαζαν, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, διάφοροι χρήστες των social media και ο νοών νοείτω…

Όσο για τον Θάνο Ντόκο, είναι γνωστές οι απόψεις του περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ