Το ελληνικό ΥΠΕΞ απαντά στις τουρκικές υστερίες: «Σπασμωδικές κινήσεις και εξωφρενικοί ισχυρισμοί»

Η Τουρκία κοινός παρονομαστής των προβλημάτων των χωρών της ανατολικής Μεσογείου

Must Read

Απαντώντας στο τουρκικό ΥΠΕΞ το οποίο εξαπέλυσε… υστερική επίθεση στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντάς την «δημιουργό των προβλημάτων» και λέγοντας ότι «μετατρέπει το Αιγαίο σε τάφο μεταναστών και ακολουθεί επεκτατικές πολιτικές», ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς έκανε λόγο για «σπασμωδικές αντιδράσεις» της Τουρκίας.

«Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Αρμενία και το Ιράκ, το μόνο που κάνουν είναι να αναδεικνύουν διεθνώς το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει συνεπεία των δικών της επιλογών», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας εκπρόσωπος.

Για να συνεχίσει, σχολιάζοντας την απίστευτη αναφορά των Τούρκων ότι είναι «κοινός παρονομαστής της λύσης των προβλημάτων» στην περιοχή: «Όσο για τον εξωφρενικό ισχυρισμό της ότι αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη λύση όλων των προβλημάτων στην περιοχή, θα ήταν σκόπιμο να τον επιβεβαιώσει με τις χώρες της περιοχής  που μάλλον ως κοινό παρονομαστή των προβλημάτων τους την αισθάνονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This