Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ψάχνονται στο ΥΠΕΞ, ή ακόμα; Και η Σουηδή Υπουργός σε καραντίνα μετά τη συμμετοχή της στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ στο Λουξεμβούργο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πάει να γίνει... hotspot κορωνοϊού η Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ;

Μετά τον Αυστριακό Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και την Βελγίδα Σοφί Βιλμές και η ΥΠΕΞ της Σουηδίας, Αν Λίντε, μπήκε σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού, τα οποία για τους δύο πρώτους ομολόγους της, ήταν θετικά.

Και οι τρεις, μαζί με άλλους 24 ΥΠΕΞ (μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Δένδιας), συμμετείχαν στη Σύνοδο του Λουξεμβούργου, στις αρχές της εβδομάδας. Η Λίντε αμέσως μετά συναντήθηκε και με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβουσογλου.

Η Αν Λίντε έχει τεθεί εθελουσίως σε καραντίνα και εργάζεται εξ αποστάσεως αφότου επέστρεψε από τη Σύνοδο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Κλάρα Βατμάνι: «Η υπουργός αισθάνεται καλά, δεν έχει συμπτώματα (σ.σ. της Covid-19). Αλλά εργάζεται από το σπίτι της και θα συνεχίσει μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ