Φαν των «8 Λέξεων» ο Κύπριος πρόεδρος, όπως αποδεικνύει η νέα καμπάνια του κατά του κορωνοϊού! (video)

Διάλεξε τη μελαχρινή πρωταγωνίστρια του σίριαλ, Βαρβάρα Λάρμου, για να «ανοίγει» το κυπριακό σποτάκι

Must Read

Την πρωταγωνίστρια των «8 Λέξεων», Βαρβάρα Λάρμου, διάλεξε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης για τη νέα καμπάνια κατά του κορωνοϊού, την οποία βλέπουμε να «ανοίγει» το κυπριακό σποτάκι λέγοντας «για σένα και για μένα».

Η Βαρβάρα, που υποδύεται στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου την ερωτευμένη με τον Απόστολο Γκλέτσο Σμαράγδα, είναι η μούσα του τηλεοπτικού κόνσεπτ, το οποίο ενέκρινε πλήρως ο Κύπριος Πρόεδρος.

«Γνωρίζω ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου. Ωστόσο, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας. Απευθύνω έκκληση στον καθέναν και στην καθεμία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα», έγραψε ο Νίκος Αναστασιάδης, ανεβάζοντας το βίντεο με τη Βαρβάρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η μελαχρινή Κύπρια ηθοποιός έχει μεγάλη απήχηση στο νησί και επίσης πολύ μεγάλη στον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και στον παραγωγό του σίριαλ Κούλλη Νικολάου, που την επιλέγουν πάντοτε σε όλες τις δουλειές τους.

Άρα και ο Αναστασιάδης… στόχευσε σωστά!

  • Απολαύστε τη Βαρβάρα στο εν λόγω σποτάκι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This