Θύμα της κυβερνητικής ασυνέπειας αλλά και της πανδημίας η αλυσίδα αρτοποιείων Βενέτη

Παίρνει τη μεζούρα του και βγαίνει ξανά ο Άδωνις

Must Read

Βρήκε χρόνο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης από τον σχολιασμό της γενικής επικαιρότητας και προχώρησε σε δήλωση για τους ελέγχους όσων παραβαίνουν τα ισχύοντα για τη λειτουργία επιχειρήσεων την περίοδο της πανδημίας.

Σε δήλωσή του υποστηρίζει: «Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση εξέλιξης της νόσου του Covid-19 στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Τη στιγμή που η κυβέρνηση και οι πολίτες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία και να κρατήσουν όρθια την οικονομία, κάποιοι λίγοι αλλά επικίνδυνοι αψηφούν τους κανόνες. Σ’ αυτούς δεν θα χαριστούμε. Σύσσωμος ο ελεγκτικός μηχανισμός θα εποπτεύσει την αγορά. Και οι υπαίτιοι θα πληρώσουν ακριβά την ασυνειδησία τους. Ας σοβαρευτούμε όλοι πριν είναι πολύ αργά»!

Στην αγορά θυμούνται τις φωτογραφίες όπου ο κ. Γεωργιάδης υποδυόταν τον πελάτη καφετέριας και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, με ένα μέτρο, υπολόγιζε τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών. Έτσι εξηγούν ότι εκτός από τους συνεχείς ελέγχους απαιτείται και σοβαρότητα ώστε να προχωρήσουν ουσιαστικά μέτρα στήριξης της αγοράς σε μια δύσκολη περίοδο.

Η κυβέρνηση και ο κ. Γεωργιάδης κρύβουν κάτω από το πέπλο της πανδημίας την καταστροφή που συντελείται, υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες και επισημαίνουν ότι χθες ανακοινώθηκαν «λουκέτα» από άλλη μία αλυσίδα καταστημάτων, τους Φούρνους Βενέτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρία αποδίδει την απόφαση στην «αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν τη σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ Covid-19 μισθωμάτων».

Εάν σε αυτό συνυπολογιστεί και το εύλογο επιχείρημα της εταιρίας ότι η πανδημία έχει πλήξει τις εισπράξεις δραστικά και αυτό θα διογκώνεται όσο αυξάνονται τα περιοριστικά μέτρα, τότε καταλαβαίνουμε γιατί ο υπουργός (;) Ανάπτυξης πήρε πάλι τη… μεζούρα και ετοιμάζεται να βγει, συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων, να μετρά τα εκατοστά ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This