Δεν ντρέπονται για τη συμπεριφορά τους μέσα στη Βουλή;

Επίπεδο... δάπεδο από τους πολιτικούς μας...

Must Read

Σε καφενειακού τύπου αντιπαράθεση καταφεύγουν οι πολιτικοί μας ταγοί, την ώρα που η χώρα πλήττεται βάναυσα από την οικονομική, την υγειονομική και την εθνική κρίση, με τις στιγμές να απαιτούν εθνική ενότητα και ομοψυχία, και όχι φτηνή σύγκρουση.

Πρωταγωνιστές του απαράδεκτου συμβάντος εντός της αίθουσας της Ολομέλειας της Βουλής, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Η τελευταία κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό με αφορμή την αποχώρηση της Πίτσος από την Ελλάδα, αποκαλώντας τον, πάνω στο αντιπολιτευτικό της μένος, «φουκαρά υπουργό Υποανάπτυξης», ενώ έφτασε στο σημείο να τον κατηγορήσει πως «είναι προσωπικά ο χορηγός του τουρκικού ΑΕΠ».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε, φυσικά, την πρόκληση να πάει χαμένη, φωνάζοντάς της πως «είστε ψεύτρα, πολύ αργά για δάκρυα, ως ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρατε από την αρχή την επένδυση». Στη συνέχεια, μάλιστα, ρώτησε τον παριστάμενο Νίκο Φίλη «πώς αισθάνεστε που η Τζάκρη λέει ότι ο διεθνισμός είναι προδοσία; Εγώ τα έλεγα από μικρός, αλλά με λέγατε ακροδεξιό. Τα ανέχεστε για να μη χάσετε τις καρεκλίτσες», επισημαίνοντας πως για τον ίδιο ο διεθνισμός είναι πράγματι προδοσία.

Πάντως, αυτό που ξεπέρασε, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, τα όρια της αντιπαράθεσης είναι η αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη ότι «η κυρία Τζάκρη ειναι ασήμαντη». Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οξεία αντίδραση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, που έστειλε επιστολή στον Κώστα Τασούλα, επισημαίνοντας την «απαξιωτική και απρεπή» αναφορά του Αδωνη Γεωργιάδη στο πρόσωπο της βουλευτού. Η ίδια, μάλιστα, καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, «ως οφείλει», ειδάλλως καλεί τον πρόεδρο να προκαλέσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Πάντως, η κατάσταση ξέφυγε και λόγω του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεπερνώντας τα όρια, καθώς τον αποκάλεσε «ακροδεξιό ρετάλι που δεν πρέπει να το παίρνουμε στα σοβαρά, διότι περισσότερο με καραγκιοζάκο της πολιτικής μοιάζει παρά με πολιτικό»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This