Ο Πολάκης πήγε να ελέγξει το Eλληνικό και μαντέψτε τι είδε… (video)

«Το μεγάλο εργοτάξιο του Ελληνικού»

Must Read

«Μια περατζάδα από τις κάμερες έκαναν οι πολιτικοί και μετά… άκρα του τάφου σιωπή» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης που πήγε να κάνει «αυτοψία» στο εργοτάξιο του Ελληνικού.

Οι μεγάλες υποσχέσεις για την μεγάλη επένδυση του Ελληνικού μαζί με τους πανηγυρισμούς και τις φιέστες της κυβέρνησης για την έναρξη των εργασιών, έμειναν στα λόγια.

Εξαπολύοντας επίθεση προς τη ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στο εργοτάξιο και κατέγραψε σε βίντεο τις εικόνες που είδε. Απόλυτη απραξία ενώ οι μπουλντόζες «κάθονται»:

«Το «εργοτάξιο» του ακροδεξιού μπουλντοζιερη, που θα ξεκίναγε σε δέκα μέρες τον Ιούλιο του 2019 που γίναν κυβέρνηση , όπως είναι σήμερα 2/11/2020 μετά από 16 μήνες !!! Ο ορισμός του ξεφτιλισματος των Μωυσυδων ,των πωλητών νανογιλέκων που γίναν υπουργοί και των ΠΕΤΣΟταισμενων ΜΜΕ που ξεκοκαλίζουν τα λεφτά του «μαξιλαριού» γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This