Ο Λου Ραπτάκης και η Νικόλ Μαλλιωτάκη πανηγυρίζουν τη (διπλή) ελληνική νίκη τους στις αμερικανικές εκλογές!

Ο Ραπτάκης εξελέγει με τους Δημοκρατικούς, ενώ η Μαλλιωτάκη με τους Ρεπουμπλικάνους

Must Read

Δύο φίλοι, αν και πολιτικοί αντίπαλοι, εξελέγησαν στις αμερικανικές εκλογές, οι οποίες βρίσκονται ακόμη εν εξελίξει.

Οι Ελληνοαμερικανοί Λου Ραπτάκης και Νικόλ Μαλλιωτάκη (φίλοι κολλητοί), ο ένας με τους Δημοκρατικούς και ο άλλη με τους Ρεπουμπλικάνους, εξελέγησαν ως εκπρόσωποι των πολιτειών τους σε Γερουσία και Κογκρέσο.

Στην Περιφέρεια 11, της Νέας Υόρκης, η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη εξασφάλισε την εκλογή της, με διαφορά της τάξεως των 15 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του αντιπάλου της Μαξ Ρόουζ. Το ίδιο και ο Λου, ο οποίος επανεξελέγη γερουσιαστής στο Ρόουντ Αϊλαντ.

Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη και ο γερουσιαστής του Ρόουντ Αϊλαντ Λεωνίδας (Λου) Ραπτάκης, τον οποίο μάλιστα φιλοξενήσαμε σε συνέντευξη τον Σεπτέμβριο, είναι μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (World Hellenic Inter-parliamentary Association), μιας οργάνωσης της διασποράς, αποτελούμενης από εκλεγμένους αξιωματούχους ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι υπηρετούν σε νομοθετικά σώματα και Κοινοβούλια ανά τον κόσμο.

Με αυτήν την ιδιότητά τους έχουν έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, κοινό τόπο καταγωγής τους. Ο Λου από την Άνδρο και η Νικόλ από την Κρήτη.

Η Μαλλιωτάκη (τρίτη από αριστερά) και ο Ραπτάκης (δεύτερος από δεξιά) σε επίσκεψή τους στην Ελλάδα

Γεννημένη το 1980 και με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι το ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το έργο της ανάμεσα σε εκατοντάδες νομοθέτες και πολιτικούς και παρότι μεγάλωσε στις ΗΠΑ, στο αίμα της κυλά ελληνικό αίμα.

Το ίδιο και ο Λου, ο οποίος λίγο καιρό πριν μας έλεγε ότι «μπορείς να με βγάλεις έξω από την Ελλάδα, όμως δεν μπορείς να βγάλεις την Ελλάδα από μέσα μου».

Οι δυο τους επικοινώνησαν την Τετάρτη και ο ένας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον άλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This