«Μεταξεταστέα» η Κεραμέως που διαβεβαίωνε ότι τα δημοτικά δεν κλείνουν και σήμερα τα γυρίζει με guest εμφάνιση

Η Κεραμέως βγαίνει εκτάκτως στην ενημέρωση με τον Χαρδαλιά

Must Read

Τι κι αν η είδηση ότι έρχεται λουκέτο και για τα δημοτικά σχολεία, είχε διαρρεύσει από χθες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η υπουργός Νίκη Κεραμέως επέμενε να διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση από τους ειδικούς. Μάλιστα, ακόμα και ο Στέλιος Πέτσας, άφησε από χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο για την απόφαση να κλείσουν όλες οι σχολικές μονάδες, αφήνοντας έκθετη την υπουργό Παιδείας η οποία… κρυβόταν πίσω από το δάχτυλό της. 

Μια ημέρα μετά, τα media μεταδίδουν από νωρίς το πρωί ότι η απόφαση «κλείδωσε», ενώ όπως έγινε γνωστό η υπουργός Παιδείας θα παρουσιαζόταν στην σημερινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας μαζί με τον Χαρδαλιά.  Ωστόσο, τα τελευταία στιγμή, ανακοινώθηκε ότι δεν κατέστη τελικά δυνατό να παραστεί γιατί μέχρι και την ώρα έναρξης της ενημέρωσης βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, οπότε και αναμένεται νέα ενημέρωση, αύριο Σάββατο.

Μπορείτε να μαντέψετε τι θα ανακοινώσει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This