Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Κυριάκος Βελόπουλος: «Η τουριστικοποίηση της οικονομίας μας αποτελεί ένα διαχρονικό, ολέθριο λάθος»

«Το δεύτερο και καταστροφικό lockdown ήταν "γερμανική διαταγή" που εκτελέστηκε στη στιγμή»

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι άνοιξε χωρίς κανέναν σοβαρό έλεγχο τον τουρισμό, υποκύπτοντας στις απαιτήσεις των Γερμανών tour operators, και αυτό οδήγησε στη σημερινή ανεξέλεγκτη πορεία της πανδημίας.

Την κατηγορεί επίσης ότι για 3 δισ. ευρώ τουριστικού τζίρου θα έχουμε ζημιά που θα ξεπεράσει τα 5 δισ. ευρώ, καθώς και ότι το δεύτερο και καταστροφικό lockdown ήταν «γερμανική διαταγή» που εκτελέστηκε στη στιγμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

 • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτά πιστεύει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την «επισιτιστική κρίση» η οποία βρίσκεται προ των πυλών και θα είναι απόρροια της δεύτερης καραντίνας, που βρίσκεται εν εξελίξει.

Μιλώντας για την επικαιρότητα της εκλογής του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνιστά να μη βιαζόμαστε να πανηγυρίσουμε. «Κανένας Τραμπ, κανένας Μπάιντεν δεν πρόκειται να μας σώσει, εάν εμείς δεν το διεκδικήσουμε», επιμένει.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε προσωπικό επίπεδο, αποκαλύπτει ότι αποφεύγει την τηλεόραση και προτιμά το διάβασμα της αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας και Ιστορίας, ότι έχει μια κόρη που του μοιάζει στην πολιτική σκέψη, καθώς και ότι ο πυρρίχιος χορός είναι αυτός που θα τον έκανε να σηκωθεί να χορέψει.

 • Τι συνέβη με τη Θεσσαλονίκη και τη διαχείριση της πανδημίας; Πώς ξέφυγε τόσο η κατάσταση;

Η κυβερνητική ανικανότητα και μόνον οδήγησε στην έξαρση της πανδημίας. Αντί να αντιγράψουμε την πολιτική χωρών που την αντιμετώπισαν με επιτυχία, με βασική και πρώτιστη μέριμνα το κλείσιμο των συνόρων και την επιβολή αυστηρού πρωτοκόλλου, ακόμα και για το άνοιγμα του τουρισμού, εμείς κάναμε τα απολύτως αντίθετα. Με ελάχιστα κρούσματα επιβάλαμε οριζόντια κατασταλτικά μέτρα για ολόκληρη την οικονομία και την κοινωνία, οδηγώντας επιχειρήσεις και εργαζομένους στην απόγνωση. Έπειτα, με μια επίπλαστη αίσθηση επιτυχίας, η κυβέρνηση υπέκυψε στις απαιτήσεις των Γερμανών tour operators, προβαίνοντας στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα του τουρισμού, υπό τις τυμπανοκρουσίες των ΜΜΕ που τελούσαν υπό τη χορηγία της λίστας Πέτσα.

Η κυβέρνηση όφειλε να γνωρίζει ότι τα οφέλη από το άνοιγμα του τουρισμού θα ήταν ελάχιστα, ακριβώς επειδή λόγω της πανδημίας και της κατατρομοκράτησης των Ευρωπαίων πολιτών ο τζίρος που θα προέκυπτε θα ήταν μικρότερος από το υγειονομικό κόστος λόγω έξαρσης της πανδημίας. Εμείς είχαμε προειδοποιήσει, δεν μας άκουσαν και έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Για 3 δισ. ευρώ τουριστικού τζίρου υποκείμεθα σε μια ζημιά που θα ανέλθει το λιγότερο στα 5 δισ. ευρώ. Είχα απαιτήσει προσωπικά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να γίνουν μαζικά τεστ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Αυτοί έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Λίγα τεστ, με μοναδικό γνώμονα να καταγράφονται λιγότερα κρούσματα, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν πολιτικά και επικοινωνιακά οφέλη. Λάθος! Είχα απαιτήσει την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και την αύξηση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκα. Η κυβέρνηση το μόνο ΕΣΥ που ενίσχυσε ήταν το «Εσύ φταις».

 • Το δεύτερο lockdown σάς βρήκε σύμφωνο;

Η επιβολή του δεύτερου κύματος οριζόντιας απαγόρευσης της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας των Ελλήνων είναι μια αντίδραση πανικού από μια κυβέρνηση που προσπαθεί να καλύψει τα λάθη της. Πρόκειται για ακόμα ένα καταστροφικό λάθος. Δεν μπορείς σε μια ελεύθερη οικονομία να επιβάλλεις σοβιετικού τύπου οριζόντια κατασταλτικά μέτρα. Δεν μπορείς σε μια χώρα που έχει υποστεί οικονομική καταστροφή τα τελευταία 10 χρόνια, με πρωτοφανή συρρίκνωση του ΑΕΠ σε καιρό ειρήνης, να επιβάλλεις μέτρα που οδηγούν μαθηματικά στην οικονομική και κοινωνική κατάρρευση. Από τον Απρίλιο προειδοποιούσα ότι η ύφεση για το 2020 θα ήταν διψήφια. Προεξοφλώντας μάλιστα την απώλεια του τουριστικού προϊόντος, τονίζοντας ότι η τουριστικοποίηση της οικονομίας αποτελεί ένα διαχρονικό, ολέθριο λάθος.

Η κυβέρνηση, αλλά και ο κεντρικός τραπεζίτης τότε μιλούσαν για ύφεση της τάξης του 4% και με χαρακτήριζαν υπερβολικό. Σήμερα άπαντες προβλέπουν διψήφια ύφεση, την οποία, φυσικά, θα μεγιστοποιήσουν με το δεύτερο «γενικό απαγορευτικό». Η μόνη ωφελημένη πάντως είναι η Γερμανία, που η «διαταγή» της για νέο κλείδωμα της οικονομίας εκτελέστηκε άμεσα από την ελληνική κυβέρνηση, παρότι λίγες ώρες πριν άπαντες διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει περίπτωση για νέο lockdown. Αυτοδιασυρμός.

 • Πολλοί λένε ότι «θα επιβιώσουμε από τον κορωνοϊό και θα πεθάνουμε από τη φτώχεια». Έχουν δίκιο;

Βρισκόμαστε προ των πυλών μιας επισιτιστικής κρίσης. Άποψη που πλέον συμμερίζονται κορυφαίοι αναλυτές σε όλο τον κόσμο και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Η κυβέρνηση πρέπει να με ακούσει, διότι δεν μιλάμε απλώς για «φτώχεια» βασισμένη σε δείκτες των προηγούμενων ετών. Ο όρος «επισιτιστική κρίση» αναφέρεται σε περιόδους βαθιάς ύφεσης που συνιστά υπαρξιακή απειλή για το ίδιο το έθνος.

Το σχέδιο που έχω εκπονήσει και έχω καταθέσει για μια πραγματική παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, για την επιβολή οικονομικού πατριωτισμού και εθνικού προστατευτισμού, είναι μια έτοιμη λύση, μια Ελληνική Λύση προς άμεση εφαρμογή. Μια πρόταση βασισμένη στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει η Ελλάδα και οφείλει να το αξιοποιήσει, αντί να επιμένει να στηρίζεται στο τουριστικό προϊόν, το οποίο είδαμε πόσο ευμετάβλητο και αναξιόπιστο είναι, πολλώ δε να διοχετεύει πακτωλούς χρημάτων σε επενδύσεις μηδενικής ανταπόδοσης στην οικονομία και την κοινωνία. Πρέπει να δράσουμε άμεσα, πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες.

 • Όταν έρθει το εμβόλιο, θα το κάνετε;

Ως φαίνεται, έρχεται πληθώρα εμβολίων. Εγώ θα επιμείνω στον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό για το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως ακριβώς έκανε και η κυρία Μέρκελ, την οποία τόσο αγαπά η «τρόικα εσωτερικού» (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ.), αλλά όπου τη βολεύει. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την αποτελεσματικότητα του κάθε εμβολίου αλλά -κυρίως- και τις παρενέργειες.

 • Η ήττα του Τραμπ και η νίκη του Μπάιντεν τι θα σημάνει τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για τη χώρα μας; Θα αλλάξει τις ισορροπίες;

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι τα πρόσωπα παίζουν ρόλο, ακόμα κι αν αφορά την πολιτική της υπερδύναμης. Ο Τραμπ έχει αναπτύξει μια σχέση διαπλοκής με τον Ερντογάν, γεγονός άσχημο για την Ελλάδα. Από την άλλη, ο Μπάιντεν ευθύνεται για τη γιγάντωση του Ερντογάν, για την αποσταθεροποίηση στην περιοχή μας, για τη διάλυση της Λιβύης, της Συρίας, την παραλίγο διάλυση της Αιγύπτου. Αλλά και τον βομβαρδισμό της Σερβίας. Ας μη βιάζονται, λοιπόν, κάποιοι να πανηγυρίσουν. Όσον αφορά τις συνέπειες του εκλογικού αποτελέσματος για την Ελλάδα, ας φροντίσουμε εμείς να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας και να υποχρεώσουμε την όποια κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνταχθεί με αυτά. Κανένας Τραμπ, κανένας Μπάιντεν δεν πρόκειται να μας σώσει, εάν εμείς δεν το διεκδικήσουμε.

 • Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα Ελληνοτουρκικά θα καταλήξουν υπέρ μας ή θα συνεχιστούν τα προβλήματα;

Οι έως τώρα χειρισμοί της κυβέρνησης δεν είναι απλώς λανθασμένοι, είναι εγκληματικοί. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι συνοδεύονται από μια επικοινωνιακή προπαγάνδα, ώστε να συγκαλύψουν τις καταστροφικές συνέπειες των χειρισμών τους. Πρέπει να είναι η πρώτη κυβέρνηση στην παγκόσμια ιστορία που απεμπολεί και παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο εις βάρος των εθνικών συμφερόντων. Αντί να αποτρέψουν την πορεία της τουρκικής αρμάδας, εκμεταλλευόμενοι ακριβώς τις πρόνοιες του Δικαίου της Θάλασσας, προσπαθούν να αιτιολογήσουν, ακόμα και με δηλώσεις εντός του Κοινοβουλίου, την τουρκική ασυδοσία.

Όταν βγαίνουν οι υπουργοί και περιορίζουν την εθνική κυριαρχία στα 6 μίλια, είναι σαν να προκαλούν τους Τούρκους να μετατρέψουν το Αιγαίο σε τουρκική λίμνη. Είτε δεν έχουν διαβάσει το Διεθνές Δίκαιο είτε -πράγμα που απεύχομαι- έχουν αποδεχτεί συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και προσπαθούν να επιτρέψουν στην Τουρκία να δημιουργήσει τετελεσμένα για να παρουσιάσουν και αυτοί τετελεσμένα με τη σειρά τους στον ελληνικό λαό. Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που η Τουρκία διεκδικεί μειωμένη επήρεια νησιών, εσύ να υπογράφεις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, στις οποίες αποδέχεσαι μειωμένη επήρεια νησιών. Την ίδια στιγμή να μαθαίνουμε, επίσης, από γερμανικές εφημερίδες ότι η ελληνική κυβέρνηση πρωτοστατεί στη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Οι συνέπειες αυτών των ενεργειών θα είναι μη αναστρέψιμες. Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να εκχωρεί εθνική κυριαρχία.

 • Η ρευστή κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα στην κεντροαριστερά φαίνεται να κάνει παντοδύναμο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι λέτε εσείς;

Αλίμονο σε όποιον δεν διδάσκεται από την Ιστορία. Η πολιτική Ιστορία, σε παγκόσμιο επίπεδο, διδάσκει ότι όποιος δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης θεώρησε τον εαυτό του παντοδύναμο, κατέρρευσε με πάταγο. Στη σημερινή πολιτική συγκυρία είναι ξεκάθαρο ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργούν ως «τρόικα εσωτερικού», χωρίς διακριτές διαφορές στα μεγάλα εθνικά θέματα. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. συντάσσονται σε μια απαράδεκτη πολιτική τύπου «Πρεσπών». Από τις Πρέσπες της Μακεδονίας, στις Πρέσπες του Αιγαίου, στις Πρέσπες εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, στις Πρέσπες υποχωρητικότητας απέναντι στην Τουρκία, στις Πρέσπες μονομερούς εξωτερικής πολιτικής -γεγονός ολέθριο στην παρούσα κατάσταση- στις Πρέσπες απέναντι στην πραγματική, παραγωγική οικονομία.

Και το κυριότερο; Συμφωνούν απόλυτα στον μέγιστο κίνδυνο για το έθνος, τον εποικισμό μέσω της παράνομης μετανάστευσης, που αλλοιώνει τα εθνικά μας χαρακτηριστικά και τον ελληνικό πολιτισμό. Άπαντες όχι απλά συμφωνούν, αλλά υπερηφανεύονται για τη μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική. Μα ο ελληνικός πολιτισμός είναι η απάντηση σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Κι εμείς, αντί να θωρακίζουμε τον πολιτισμό μας και να τον εξάγουμε στα πέρατα της γης, επιτρέπουμε την αλλοίωσή του. Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που κάνει δημιουργική μεν, ουσιαστική δε αντιπολίτευση απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές.

 • Πώς ξεκουράζεστε στο σπίτι; Βλέπετε ριάλιτι ή σίριαλ;

Αποφεύγω την τηλεόραση. Διαβάζω. Είμαι φανατικός αναγνώστης βιβλίων. Το βιβλίο είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσης και ειδικά η βιβλιογραφία των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων είναι το μέγιστο όπλο όχι μόνο για ατομική ανάταση, αλλά κυρίως για τη συλλογική, την εθνική μας ευμάρεια. Η αρχαία ελληνική γραμματεία είναι ζωντανή και δίνει απαντήσεις όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα παγκόσμια προβλήματα του σήμερα.

 • Η κόρη σας τι θέση παίρνει για τα πολιτικά;

Είναι εξόχως πολιτικό ον.

 • Ποιο τραγούδι θα σας έκανε να σηκωθείτε για χορό;

Η ποντιακή λύρα που μεταμορφώνει ένα τραγούδι σε έπος. Θα χόρευα μόνο πυρρίχιο. Τον χορό που συμβολίζει την αδιάλειπτη συνέχεια του ελληνισμού από τα βάθη των χιλιετιών.

(πηγή: «espresso»)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νοσοκομείο Καρπενησίου κινδυνεύει να «κλείσει» λόγω έλλειψης γιατρών

Μπορεί τα φώτα να πέφτουν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ή της Λάρισας, που δέχονται αφόρητες πιέσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, η κατάσταση είναι απελπιστική...

Η Γιάννα Τερζή έχασε αγαπημένο της φίλο από κορωνοϊό

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, κόρη του μοναδικού Πασχάλη Τερζή, θρηνεί τον χαμό ενός αγαπημένου φίλου. Με ανάρτησή της στο Instagram, η Γιάννα έκανε γνωστό ότι...

Σοκάρει η κατάθεση της 15χρονης: «Η μάνα μου έκλαιγε, έλεγε δεν έχω άλλον άνδρα»

Η παθιασμένη ζήλια του 44χρονου συζυγοκτόνου στη Μάνη, τον οδήγησε να πυροβολήσει την γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί του. Η δολοφονία που σόκαρε...

Β. Παπαευαγγέλου: 4.500 ασθενείς νοσηλεύονται σε όλη τη χώρα, το 1/4 εξ αυτών στη Θεσσαλονίκη

Για μείωση κρουσμάτων στην Αττική, αλλά σταθερά αυξημένα στη Θεσσαλονίκη μίλησε η κα Παπαευαγγέλου, τη στιγμή που ο Νίκος Χαρδαλιάς... χτύπησε «καμπανάκι» για 18...

Δύο φορές είχε συναντήσει τον Μαραντόνα ο Βαγγέλης Αντώναρος και τις αναπολεί με πόνο ψυχής

Γνώρισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν ζούσε στη Ρώμη, όντας διευθυντής του γραφείου γερμανικού δημοσιογραφικού οργανισμού και έγιναν φίλοι.«Αντίο, caro amigo» είπε την Τετάρτη, βαθιά...

ΕΟΔΥ: 2013 κρούσματα και 101 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, 607 οι διασωληνωμένοι συνολικά στη χώρα!

Η παράταση του lockdown ανακοινώθηκε και ήταν αναμενόμενο μια και η πίεση στο Σύστημα Υγείας είναι ασφυκτική, ενώ η κατάσταση με τις διασωληνώσεις, αλλά...

Στα… σκουπίδια διαγωνισμοί άνω των 500.000.000€ για μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων!

Είκοσι διαγωνισμούς για την κατασκευή μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων σε ολόκληρη τη χώρα είχε υποσχεθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και...

Από κορωνοϊό πέθανε στο σπίτι του ο σύζυγος της λεχώνας που έφυγε μετά από αλλεργικό σοκ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τα αίτια θανάτου του 37χρονου συζύγου της λεχώνας, που έφυγε πέρυσι από αλλεργικό σοκ, ήταν ο κορωνοϊός.Σύμφωνα με πληροφορίες,...

Δυσμενής μετάθεση στο… Μεταγωγών για τον υποδιοικητή Αστυνομικού Τμήματος

Έκανε τα «στραβά μάτια» σε παράνομη λειτουργία μπαρ στον ΠειραιάΣτο Τμήμα Μεταγωγών μετατέθηκε δυσμενώς ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά που ενέχεται σε υπόθεση...

Ο… παθών και μαθών υπουργός Ναυτιλίας έκανε σύσταση στους συναδέλφους του να τηρούν «με αυστηρότητα» τα μέτρα

Ευγενική σύσταση στους συναδέλφους του βουλευτές και υπουργούς στο Κοινοβούλιο να τηρούν με αυστηρότητα τα υγειονομικά μέτρα απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο...

Θρίλερ μετά από φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη! Νεκρός ο ιδιοκτήτης 

Μυστήριο επικρατεί στην υπόθεση με τον εντοπισμό του νεκρού ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.Οπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, η Πυροσβεστική κλήθηκε να κατασβέσει...

Νικήθηκε στα 41 του ο Πέτρος Ακριβάκης

Η αθλητική κοινότητα θρηνεί τον χαμό του Πέτρου Ακριβάκη. Ο προπονητής του στίβου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, χτυπημένος από την...

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), μέλος του οποίου είναι και ο...

Έγκλημα στις Σπέτσες: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος που αρνείται ότι σκότωσε τον 26χρονο

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες.Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία από δόλο του...

Δολοφόνησαν τον «εγκέφαλο» του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν!

Πριν από λίγο η επίσημη επιβεβαίωση από το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων. Φόβοι για ανάφλεξη σε όλη την περιοχή.Σύμφωνα με τον ορισμό του ΟΗΕ, ο...

To Oruc Reis άνοιξε πομπό μια «ανάσα» από το Καστελλόριζο 

Όσο τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να συνεννοηθούν για την διαχείριση της πανδημίας, το Oruc Reis εμφανίζεται ξανά να πλέει προκλητικά στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Το τουρκικό...

Οι εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται – 1.720 παραβάσεις βεβαιώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο

Στο πλαίσιο της αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα.Συγκεκριμένα χθες πραγματοποιήθηκαν 48.402 έλεγχοι σε όλη...

Ανιστόρητος και… μαριονέτα του Σόρος ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με μέλη της ουγγρικής κυβέρνησης

«Σκράπα» στην Ιστορία χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τον Τζορτζ Κλούνεϊ ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας.«Αγαπάμε τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ… (όμως) η γνώση (του)...

Γκρεμίζουν τοίχους για να φτιάξουν ΜΕΘ μετά τις καταγγελίες για διακοπές στην παροχή οξυγόνου στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης;

Το ΕΣΥ στα όρια του με την κατάσταση να έχει εξελιχθεί τόσο δραματικά που ο όρος «αφυξία» πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά!Εργαζόμενοι του νοσοκομείου...

Οι τράπεζες «κάνουν τον Κινέζο» και αγνοούν την παράταση που δόθηκε για τις επιταγές!

Ένα τεράστιο αλαλούμ συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες με το καυτό θέμα των επιταγών, σε μια περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε lockdown.Η κυβέρνηση ανακοίνωσε...

«Πυρά» Τσίπρα για το «δράμα» στο νοσοκομείο της Δράμας

«Να σταματήσουν οι υπουργοί να μιλάνε, να συναισθανθούν την πραγματικότητα, να μην ωραιοποιούν μια δραματική κατάσταση και κυρίως να μην μας λένε ότι πανηγυρίζουν,...

Black Friday με Ευχοστολίδια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη – Πώς θα κάνετε χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό (video)

H Black Friday αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια των ημερών, μιας και οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Το διαδίκτυο, παρακάμπτοντας το lockdown, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να...

Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Νίκο Κοκλώνη για το J2US (video)

Στην ανταλλαγή εξωδίκων προχώρησαν η Ραχήλ Μακρή με τον Νίκο Κοκλώνη μετά την αποχώρηση της πρώην διαγωνιζόμενης από το φαντασμαγορικό show «J2US».Σύμφωνα με το...

Τραγωδία! Νεκρός ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργία (video)

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα σε ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι.Η είδηση του χαμού της 29χρονης λεχώνας που...

Η Εφορία καλεί χιλιάδες επιχειρήσεις να πληρώσουν πρόστιμα για εκπρόθεσμες υποβολές ΜΥΦ από το 2014!

Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις μετά το απίστευτο αλαλούμ προ έξι ετών με την Εφορία και την υποβολή καταστάσεων πελατών -...

Η κατάρρευση των υπουργών: Μόνον Κικίλιας και Δένδιας διασώζονται

Πραγματική συντριβή του συνόλου του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης πλην του Βασίλη Κικίλια και του Νίκου Δένδια, δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για...

Χάος στη βουλή της Ταϊβάν με μπουνιές και… έντερα! (video)

Πρωτόγνωρες και αηδιαστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν το πρωί της Παρασκευής.Το ζήτημα που έφερε στη βουλή ξύλο και... χοιρινά έντερα αφορά στην...

Προκαλούν ίλιγγο τα ποσά που έκλεψαν με κινηματογραφικό τρόπο από θυρίδες στο Νέο Ψυχικό

Με κινηματογραφικό τρόπο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό. Το σχέδιο που θυμίζει κινηματογραφική ληστεία, ερευνά...

Η Ζένια Μπονάτσου για την Ζωή Λάσκαρη: «Δεν ήθελα να με δει η γιαγιά μου να παίζω θέατρο» (video)

Η Ζένια Μπονάτσου είναι μία ταλαντούχα νέα ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο στο φαντασμαγορικό show «J2US».Η 21χρονη νεαρή έκανε το ντεμπούτο της...

«Σε παρακαλώ κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Κάποιες από αυτές, μάλιστα, αναγκάζονται να στερηθούν ακόμα και πολύ βασικά αγαθά όπως το ρεύμα...Ένας ιδιωτικός υπάλληλος που εργάζεται πάνω στις διακοπές και επανασυνδέσεις...