Μετά τον δικό μας ΥΕΘΑ και ο Κύπριος Χαράλαμπος Πετρίδης μπήκε σε καραντίνα

Δύο σε καραντίνα, μένει ένας ακόμα

Must Read

Λιγότερες από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του Έλληνα ΥΕΘΑ Νίκου Παναγωτόπουλου ότι μπαίνει σε προληπτική απομόνωση λόγω θετικού κρούσματος στο στενό του περιβάλλον, ήρθε η σειρά του Κύπριου Υπουργού Άμυνας να πράξει το ίδιο.

Ο Χαράλαμπος Πετρίδης τέθηκε σε αυτοπεριορισμό καθώς, όπως ανήρτησε ο ίδιος στα social media, μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο (τριμερής ΥΠΑΜ με Ισραήλ και Ελλάδα), διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Τώρα, ο μόνος που μένει από την τριμερή συνάντηση της Λευκωσίας να μπει σε καραντίνα είναι ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ Μπένι Γκαντζ!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This