Η τριπλή θλίψη της Φ. Αραμπατζή για τις απώλειες γνωστών της λόγω κορωνοϊού

Η έκκληση που κάνει η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Must Read

«Σας παρακαλώ μην αψηφάτε αυτόν τον ύπουλο και θανατηφόρο ιό. Μην παρασύρεστε από τις θεωρίες συνωμοσιολογίας των αρνητών της κοινής λογικής. Σκεφτείτε τους 366 συμπολίτες μας, που δίνουν τη μάχη στην εντατική…».

Αυτή είναι η έκκληση που κάνει η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή προς τους φίλους και ψηφοφόρους της, καθώς, όπως λέει η ίδια, έχασε ήδη τρεις γνωστούς της  από κορωνοϊό.

«Πριν λίγες ημέρες με σοκάρισε η είδηση του θανάτου του προσωπικού μου ιατρού Μανώλη Μανωλά, που έχασε τη μάχη με τον ύπουλο εχθρό… Χθες μας συγκλόνισε η είδηση του θανάτου του γιατρού μας στη Βουλή, του 52χρονου Γιάννη Μητρόπουλου, που με το ήθος, την επιστημοσύνη και την ευγένεια της ψυχής του ήταν δικαίως ο αγαπημένος μας γιατρός… Χθες πάλι η είδηση ότι δεν θα ξανακούσουμε τη φυσαρμόνικα και τη μελωδική φωνή του Σερραίου μουσικού μας Βασίλη Ταπέ μάς γέμισε θλίψη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο θλιβερός κατάλογος να μεγαλώσει».

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε «τα σβηστά κεριά να πληθαίνουν» είπε η υφυπουργός Φωτεινή Αραμπατζή, θλιμμένη που τόσο κοντά στις αυλές όλων μας έχει φτάσει ο κορωνοϊός.

Και έχει δίκιο η Φωτεινή, καθώς στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας ο ιός δεν φαινόταν στον ορίζοντα κοντινός. Τώρα όμως είναι παρών έξω από την πόρτα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This