Ποιους θα δει ο Δένδιας στον Ισραήλ

Must Read

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί την Κυριακή 28 Ιουλίου, στο Ισραήλ όπου θα έχει σειρά υψηλών επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ισραήλ, R. Rivlin και τον Πρωθυπουργό, B. Netanyahu ενώ θα συναντηθεί επίσης με τον ομόλογό, του I. Κatz.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στην εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ μέσω των διμερών και τριμερών σχημάτων συνεργασίας, στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή.

Επιπλέον, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This