ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης για την κατάσταση στα γηροκομεία: «Οι ευθύνες είναι εγκληματικές»

«Δεν εφαρμόζονται ούτε όσα εξήγγειλε αργά τον Αύγουστο ούτε όσα συνεχώς διαβεβαιώνει ότι ισχύουν από τον Νοέμβριο»

Must Read

Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Εργασίας για την κατάσταση που επικρατεί στις δομές ηλικιωμένων, που έχουν αποδειχθεί εστίες κορωνοϊού, με αποτέλεσμα δεκάδες ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση «για την καθυστέρηση να δώσει υγειονομικό υλικό στα γηροκομεία».

Η Θεανώ Φωτίου, η ίδια που μας είχε προτρέψει να φάμε γεμιστά, την εποχή που ήταν στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου, κατήγγειλε με δηλώσεις της ολιγωρία στο Υπουργείο Εργασίας: «Φτάσαμε Δεκέμβρη για να αποφασίσει η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου να προχωρήσει σε μέτρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτείνει από την πρώτη μέρα της πανδημίας. Με καθυστερημένη νομοθετική ρύθμιση διατίθενται 2.000.000 ευρώ για την αγορά προστατευτικού υγειονομικού υλικού για τους 8.000 εργαζομένους και τους 15.500 ωφελούμενους σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές φροντίδας ηλικιωμένων».

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι: «Το κονδύλι που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα ψηφιστεί την Τετάρτη, αποδεικνύει ότι δεν εφαρμόζονται ούτε όσα εξήγγειλε αργά τον Αύγουστο ούτε όσα συνεχώς διαβεβαιώνει ότι ισχύουν από τον Νοέμβριο. Αφού είδαμε τα κρούσματα στα γηροκομεία να καλπάζουν, κι αφού θρηνήσαμε συνανθρώπους μας, έρχεται η κυρία Μιχαηλίδου να θριαμβολογήσει, προσπαθώντας να καλύψει την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Η Ν.Δ. παίρνει μέτρα εκ των υστέρων, αφού έχασε απολύτως τον έλεγχο της κατάστασης. Οι ευθύνες είναι εγκληματικές».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This