Σάββατο 19/6/2021

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Πέτσα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μειωθεί δραστικά οι δημόσιες εμφανίσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ίσως η παρέμβαση του Άρη Πορτοσάλτε να ήταν καταλυτική.

Την πιο δύσκολη στιγμή στην πολιτική του σταδιοδρομία φαίνεται ότι περνά ο Στέλιος Πέτσας και όχι λόγω των τραγικών συνθηκών που επικρατούν σε πατρίδα και κοινωνία. Φαίνεται πλέον ότι το ποτήρι ξεχείλισε και για το πρόσωπο που είχε την απόλυτη ασυλία από τα συστημικά ΜΜΕ τα οποία τροφοδότησε αφειδώς με δημόσιο χρήμα.

Οι συνεχής αστοχίες στις δημόσιες εμφανίσεις του και στις παρεμβάσεις του, έχουν πάρει τις διαστάσεις τραγωδίας. Δηλώσεις από το πρόσφατο παρελθόν έρχονται να τον στοιχειώσουν και να γίνουν όπλο στα χέρια της αντιπολίτευσης. Λίγες εβδομάδες πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει πως τα χρήματα για τις επιπλέον ΜΕΘ θα ήταν «πεταμένα λεφτά». Σήμερα όμως η κυβέρνηση επιδίδεται σε αγώνα δρόμου για να ανοίξει και να επανδρώσει μονάδες εντατικής θεραπείας προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές.


Την ώρα δηλαδή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδινε δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ, χαρακτήριζε την αυτονόητη και απαραίτητη δαπάνη που θα έσωζε ανθρώπινες ζωές, ως «πεταμένα λεφτά»!

Και αυτή είναι μόλις μία από τις δεκάδες άστοχες δηλώσεις που έχουν έκθεση ολόκληρη την κυβέρνηση. Φυσικά για να μην τον αδικούμε, κάνει την πιο άχαρη δουλειά όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και προφανώς γι’ αυτό τον είχε επιλέξει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθότι ουδείς άλλος με πολιτικό εκτόπισμα θα ανεχόταν να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Φαίνεται όμως ότι πλέον οι εμφανίσεις του εξοργίζουν όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές της κυβέρνησης. Όπως ο Άρης Πορτοσάλτε. Που με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό, στην ουσία ζητά την αποπομπή του.

Μένει να δούμε πόσο ανθεκτικός θα αποδειχτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν πλέον αμφισβητείται από όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ