Το διάγγελμα Μητσοτάκη για το lockdown αναβάλλεται, η παράταση παραμένει

Βλέποντας και κάνοντας

Must Read

Παρότι όλες οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες έκαναν λόγο για σίγουρο διάγγελμα του Πρωθυπουργού την Παρασκευή ώστε να ανακοινώσει την παράταση του lockdown, τελικά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Για το διάγγελμα μιλάμε, την παράταση δεν τη γλιτώνουμε, έχει ήδη ανακοινωθεί με κάθε τρόπο έτσι κι αλλιώς.

Ήδη έχει κάνει αρκετά διαγγέλματα ο Πρωθυπουργός και από το Μαξίμου δεν κρίθηκε σκόπιμο να κάνει ένα ακόμη. Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πλέον, το μόνο ζητούμενο είναι η έκταση της παράτασης του lockdown και πόσο πάνω από βδομάδα θα πάει, αν πάει. Αν δεν πάμε σε παράταση πέραν της εβδομάδας, η 7η Δεκεμβρίου προκρίνεται ως επικρατέστερη για να ανοίξει η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και πιθανόν τα καταστήματα με εποχιακά είδη και παιχνίδια.

Θα ακολουθήσει η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (14/12;) και τα εμπορικά καταστήματα, ενώ την τελευταία στιγμή λογικά θα ανοίξει η εστίαση (21 Δεκεμβρίου), με τους γνωστούς αυστηρούς περιορισμούς των καθήμενων και των τεσσάρων ατόμων ανά τραπέζι.

Το πρωί ο ΓΓ. Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, είχε ανακοινώσει, εκτός από την παράταση του lockdown μέχρι τουλάχιστον τις 6 Δεκεμβρίου και την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό, που θα ισχύσει για όλες τις μέρες των εορτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This