Πέμπτη 24/6/2021

Ο Βρούτσης ξέχασε να φορέσει μάσκα… ο Κακλαμάνης τον «δίκασε» (video)

«Για λόγους μηνύματος καλύτερα να φορέσετε την μάσκα σας κ.υπουργέ»

Τι να πει κανείς για τα κυβερνητικά πρόσωπα που έχουν εξαντλήσει όλη τους την αυστηρότητα στους πολίτες που δεν φορούν σωστά την μάσκα τους, τη στιγμή που οι ίδιοι εξακολουθούν να «ξεχνούν» το απαραίτητο εφόδιο που οι ίδιοι επέβαλαν για την αναχαίτιση της πανδημίας. 

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή από τα υπουργικά έδρανα αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις ασφαλιστικές και εργασιακές ρυθμίσεις, χωρίς να φοράει μάσκα. 

Η κίνηση του Γιάννη Βρούτση προκάλεσε άμεσα την αντίδραση του Προέδρου του κοινοβουλίου, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος του είπε να προσέλθει στο βήμα της Βουλής, όπου έχει τοποθετηθεί προστατευτικό πλαστικό κουβούκλιο ή να φορέσει την μάσκα του. «Για λόγους μηνύματος καλύτερα να φορέσετε την μάσκα σας κ.υπουργέ» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Βρούτσης να ανέβει στο βήμα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ