Βγήκαν μαχαίρια ΣΥΡΙΖΑ: Δυο γυναίκες σφάζονται στην… ποδιά του Τσίπρα

Must Read

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης διαφωνεί με τον «μετασχηματισμό» και δύο στελέχη του Τσίπρα βγαίνουν και του απαντούν. Μέσα σε αυτό το κλίμα η Ρένα Δούρου επιτίθεται στην Κατερίνα Νοτοπούλου.

Οι δυο γυναίκες «σφάζονται» δημοσίως στην ποδιά του Αλ. Τσίπρα…. Στο βάθος είναι οι φιλοδοξίες για ανάληψη κομματικών θέσεων.

Την αρχή έκανε η Ρένα Δούρου όταν επιτέθηκε σε εκείνους που απέτυχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά αμέσως μετά βγήκαν βουλευτές. Ποιοι είναι αυτοί; Η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Βλέπουμε συντρόφους μας που, αφού δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μεταπήδησαν με ευκολία στον βουλευτικό θώκο», είπε προ ημερών σε καθημερινή εφημερίδα. Η Ρ. Δούρου μιλά για «οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού ήθους» και διαμαρτύρεται στον Αλ. Τσίπρα ότι εκείνη έμεινε εκτός Βουλής επειδή την άφησαν στην αυτοδιοίκηση, σε αντίθεση με άλλους.

Η απάντηση ήρθε από την Κ. Νοτοπούλου που είπε (στην «Espresso») ότι «ο Αλ. Τσίπρας δεν είναι ο μπαμπάς μας» και υπενθύμισε τι έχει τραβήξει και εκείνη ως γυναίκα: «έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου».

Το «γάντι» στον Αλέξη και ο Σκουρλέτης

Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης διαφωνεί με τον «μετασχηματισμό» και δύο στελέχη του Τσίπρα βγαίνουν και του απαντούν.

Ο Π. Σκουρλέτης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να γίνει ένα κόμμα της Κεντροαριστεράς», αλλά: «να διαμορφώσει ένα πλαίσιο μέσα από το οποίο θα μπορούν να εκφραστούν άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται π.χ. ως κεντροαριστεροί ή σοσιαλδημοκράτες ή δεν ξέρω τι άλλο». «Να διαμορφώσουμε μια ταυτότητα σύγχρονης πληθυντικής Αριστεράς. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, Αριστεράς», υπογράμμισε ρίχνοντας το γάντι στον Αλ. Τσίπρα.

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Είναι πολιτική υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τις πόρτες του ώστε όλοι οι πολίτες που τον έχουν στηρίξει, να βάλουν την σφραγίδα τους στις δομές του, τις αναλύσεις του, την στρατηγική του», είπε ο πρώτος στο ΑΠΕ.

Και ο Γ. Κατρούγκαλος απάντησε ότι «ο νέος ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει όχι μόνον την πληθυντική αριστερά αλλά το σύνολο της δημοκρατικής παράταξης, συμπεριλαμβανομένου του δημοκρατικού -σε διάκριση με το «ακραίο»- κέντρου, έως τις παρυφές της συντηρητικής παράταξης».

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This