Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Τσίπρας: «Βίλα είναι το σπίτι του Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο» (video)

«Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τις ρυθμίσεις των δανείων του, τα ακίνητά του και τα ενοίκιά του»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στον ανοιχτό πόλεμο της ΝΔ για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «λάσπη» και κιτρινισμό» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εν μέσω πανδημίας, με 100 νεκρούς κάθε μέρα, προσπαθεί να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον ίδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» απάντησε στα ερωτήματα της ΝΔ για τα 500 ευρώ με τα οποία νοικιάζει «ολόκληρη βίλα», δείχνοντας τη γειτονία του Μητσοτάκη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, στην Τήνο: «Πρόκειται για κιτρινισμό, λάσπη και λαϊκισμό, ο κ. Μητσοτάκης των 32 ακινήτων και το κόμμα των υπερχρεωμένων μεγαλοιδιοκτητών να κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος. Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τη βίλα του κ. Χριστοφοράκου» σχολίασε.

Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τα δάνεια και τα ακίνητα

Επιπλέον, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει τις οφειλές των γαλάζιων θαλασσοδανείων και τα δικά του ακίνητα: «Εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ. Δίνω απαντήσεις γιατί οφείλουμε όλοι διαφάνεια. Τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ρυθμίσεις των δανείων του, τα ακίνητά του καθώς και τα ενοίκιά του. Στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σκοινί. Ένας πρωθυπουργός που χρωστάει τόσα στις τράπεζες είναι ευάλωτος πρωθυπουργός σε πιέσεις. Συμπολίτες μας για χρέος 10, 20, 30 χιλιάδες ευρώ δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια. Θα δώσει στη δημοσιότητα τις ρυθμίσεις που έχει κάνει; Επειδή δεν θα δώσουν τίποτα στη δημοσιότητα, φέρνουμε στη βουλή τροπολογία που θα υποχρεώνει βουλευτές και υπουργούς να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος του δανεισμού αλλά και όλη την πορεία και τις ρυθμίσεις των δανείων. Αν υπάρχει ένας τρόπος να ξεπλένει κανείς χρήμα, είναι να παίρνει δάνεια εκατομμυρίων από τις τράπεζες χωρίς εγγυήσεις» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ