ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μάνα Κατσίφα: Εγώ πέταξα έξω τους Αλβανούς από το μνημόσυνο του Κωνσταντή μου!

Must Read

Η μάνα του δολοφονημένου από την «ειδική ομάδα» εκτελεστών του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, Κωνσταντίνου Κατσίφα ξεσπά, με αποκλειστικές της δηλώσεις στο newsbreak.gr. Η Βασιλική Κατσίφα, με αφορμή την εμφάνιση Αλβανών δημοσιογράφων(;) στο μνημόσυνο του γιου της, τόνισε ότι: «χθες είχαμε το μνημόσυνο του Κωνσταντή μου. Ήρθε λοιπόν κάμερα από Αλβανικό κανάλι . Τους ζήτησα να φύγουν, δεν έφευγαν και τους τα πέταξα όλους έξω. Εγώ έχασα το παλικάρι μου και θα υπολογίσω αυτούς; Κανέναν δεν υπολογίζω από τότε που έφαγαν το παιδί μου, να το ξέρετε».

Από τον 

Νίκο Νικόλιζα

Το μνημόσυνο τελέστηκε στην εκκλησία του νεκροταφείου Βουλιαρατες, εκεί όπου είναι θαμμένος ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Η  Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Την αλβανική πρόκληση κατήγγειλε και η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι:« Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν την αλβανική κοινή γνώμη διεγείροντας διεθνιστικό μίσος εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Για άλλη μια φορά δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας που δεν ήθελε να τραβήξουν πλάνα απ’ το μνημόσυνο.

Αυτό εξόργισε την ηρωίδα μάνα του Κωνσταντίνου η οποία 9 μήνες τώρα ζητά δικαίωση περιμένοντας το πόρισμα των αλβανικών εισαγγελικών αρχών για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παλικαριού της από τις επίλεκτες δυνάμεις RENEA της αλβανικής αστυνομίας.

Η προκλητική επανεμφάνιση των αυτουργών της δολοφονίας του γιου της στον τόπο αναπαύσεώς του, την εξόργισε με αποτέλεσμα να τους πάρει στην κυριολεξία στο κυνήγι, οδηγώντας τους έξω απ’ το χώρο του νεκροταφείου!

Το γεγονός αυτό έκανε τα αλβανικά ΜΜΕ να ξεσαλώσουν απ’ το πρωί στοχοποιώντας για άλλη μια φορά την οικογένεια του Κωνσταντίνου κάνοντας λόγο για απρόκλητη «επίθεση» που δέχτηκαν απ’ τη μητέρα του, την οποία κατηγορούν ότι τους έσπασε μια τηλεοπτική κάμερα κι ένα κινητό τηλέφωνο.». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Αλβανία του δολοφόνου Ράμα αντί να κάνει βήματα προς την εγκαθίδρυση κράτους δικαίου έχει μετατραπεί σε ένα κράτος μπανανία που διοικούν εγκληματίες και στο τελευταίο επεισόδιο της διαρκούς τραγωδίας ο θύτης παρουσιάζεται ξανά σαν θύμα.

Οι διεθνείς οργανισμοί αντί να επιτηρούν την σταδιακή εγκαθίδρυση δικτατορικού καθεστώτος στην χώρα οφείλουν να σταματήσουν να βρίσκονται σε ρόλο θεατή και να αντιδράσουν δυναμικά τόσο για να ριχτεί άπλετο φως στην στυγερή δολοφονία του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας όσο και στην συνεχιζόμενη προσπάθεια εκφοβισμού και ξεριζωμού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από την γη των προγόνων της.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This