Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος

Must Read

Ο πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου τού ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία θα τεθεί σε ισχύ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο κ. Ξενόφος ολοκλήρωσε μια θητεία τριών ετών στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, κατά την οποία προχώρησε ενδεικτικά η πώληση του 67% του ΟΛΘ, η πώληση του 5% του ΟΤΕ, η επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η πώληση του ΔΕΣΦΑ, η παραχώρηση της μαρίνας Χίου και η πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Σε δήλωσή του, ο έως την Παρασκευή πρόεδρος του Ταμείου, ανέφερε ότι «έχοντας διοικήσει δύο από τα σημαντικότερα θεσμικά ταμεία, το ΤΧΣ και το ΤΑΙΠΕΔ, αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να αναζητήσω νέες δημιουργικές προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ευχαριστώ θερμά την πολιτική ηγεσία και το προσωπικό του Ταμείου για τη στήριξη και την άριστη συνεργασία».

Βέβαια, σύμφωνα με τη «δημοκρατία», ρόλο στην παραίτηση έπαιξε και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ηγείται φιλελεύθερης κυβέρνησης, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τους ρυθμούς πραγματοποίησης των ιδιωτικοποιήσεων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This