Κατάντια! Βουλευτές – παρατράγουδα βγάζουν κρυφά φωτογραφίες και τις πλασάρουν σε ΜΜΕ!

Πρόκειται για τα παρατράγουδα της Βουλής που έγιναν βουλευτές από το πουθενά

Must Read

Η κατάντια του κοινοβουλίου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο κρούσμα, βουλευτές – παρατράγουδα που τραβούν κρυφά φωτογραφίες με το κινητό τους από την αίθουσα της ολομέλειας και της πλασάρουν σε ΜΜΕ, κυρίως ιστοσελίδες. Φιλοκυβερνητικές εννοείται.

Φυσικά αυτό που κάνουν απαγορεύεται ρητά και πρέπει οπωσδήποτε να εντοπιστούν για να σταματήσει αυτό το άθλιο αλισβερίσι των παπαράτσι της Βουλής με ενημερωτικά μέσα. Φυσικά αυτό είναι υποχρέωση του προέδρου της Βουλής κυρίου Τασούλα και θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει.

Το γεγονός ότι το καθυστερεί, δείχνει ακριβώς και την προέλευση των βουλευτών που κάνουν αυτή την άθλια ενέργεια. Και για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, πρόκειται για τα παρατράγουδα της Βουλής που έγιναν βουλευτές από το πουθενά.

Αναμένουμε λοιπόν εναγωνίως, γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλους τους βουλευτές και όχι μόνο την αντιπολίτευση. Με τον ίδιο τρόπο που «δίνουν» προσωπικές στιγμές συναδέλφων τους, με τον ίδιο τρόπο θα «δώσουν» και συνυποψηφίους τους από το ίδιο κόμμα στην ίδια περιφέρεια, προεκλογικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This