Κατέρρευσε ο Άδωνις στην βουλή όταν βουλευτής τον αποκάλεσε «αστείο τύπο» (video)

Εκτός εαυτού ο υπουργός ανάπτυξης

Must Read

Ξέσπασε πνιγμένος από το δίκιο ο Υπουργός Ανάπτυξης, μόλις ο Κατρίνης του ΚΙΝΑΛ τον αποκάλεσε «αστείο τύπο»!

Εκτός εαυτού ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εξερράγη ευρισκόμενος στα υπουργικά έδρανα, μόλις ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, τον αποκάλεσε «αστείο τύπο» και υποστήριξε πως «η κοινωνία κλαίει».

Αφού είμαστε 16 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, πως είναι δυνατόν να κλαίει η κοινωνία; Δηλαδή εάν δεν έκλαιγε πόσες μονάδες θα ήμασταν μπροστά; 56; Είπε οργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη. Φανερώνοντας και το μεγάλο όπλο που αποτελούν οι δημοσκοπήσεις για την κυβέρνηση.

Εκεί όμως που κατέρρευσε ο υπουργός και απαίτησε από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να πείσει τον βουλευτή της Ηλείας να ανακαλέσει, είναι για τον χαρακτηρισμό «αστείος τύπος» που του απέδωσε: «Εάν είμαι εγώ αστείος τύπος, τότε το κόμμα σου και ο βουλευτής σου Κεγκέρογλου, στην κυβερνούσε με ένα αστείο τύπο!», είπε, απευθυνόμενος στον Μ. Κατρίνη. Και ποιος θα του ρίξει άδικο; Φυσικά επειδή ο Κατρίνης είναι ανδρεοπαπανδρεϊκός, δεν χάνει ευκαιρία να κοπανάει τόσο την Ν.Δ., όσο και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1339879584192487424?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This