Ο Τσαβούσογλου δίνει φιλική συμβουλή (απειλή;) στον Δένδια για το 2021!

Ας του κάνει ένα μπλοκ ο Έλληνας ΥΠΕΞ να ησυχάσει

Must Read

Ένα αδιανόητο συμβάν για τα διπλωματικά χρονικά πριν από λίγο στο Twitter.

Ο Νίκος Δένδιας ανέβασε μήνυμα με συνέντευξή του στον προσωπικό του λογαριασμό. Αμέσως σχεδόν του απάντησε προσωπικά, από τον δικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με μία φράση που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και απειλή.

Προφανώς η φράση η οποία πυροδότησε την απάντηση του Τούρκου ήταν αυτή που αναγράφεται δίπλα στη φωτογραφία του Νίκου Δένδια: «Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και εγώ προσωπικά έχουμε εγείρει επανειλημμένα το ζήτημα της εξαγωγής όπλων από ευρωπαϊκές χώρες προς την Τουρκία. Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας με βασικό επιχείρημα ότι η χώρα αυτή υπονομεύει την συνοχή και την ασφάλεια του ΝΑΤΟ».

Η απάντηση του Τούρκου υπουργού εξωτερικών: «Αγαπητέ Νίκο σου δίνω μία «φιλική συμβουλή» για το νέο έτος. Σταμάτα να ζητιανεύεις για βοήθεια από άλλους και να τραυματίζεις την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Εύχομαι το 2021 να είναι το έτος στο οποίο θα λύσουμε τις διαφορές μας με ίσους όρους, απευθείας διάλογο, ειλικρίνεια και αμοιβαίο όφελος».

Αυτός όρος «φιλική συμβουλή», παραπέμπει σε απειλή για να εκβιάσει απευθείας διάλογο άνευ όρων. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας δεν έχει απαντήσει στην τουρκική πρόκληση.

Ο διάλογος και η απάντηση – συγκεκαλυμμένη απειλή – του τούρκου, όπως έγινε στο Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This