Υπουργεία στο μαγικό τους κόσμο…

Υπουργεία που αντί να λειτουργούν, «δουλεύουν»

Must Read

Υπουργεία που προκαλούν με την αδράνεια ή την ψευδολογία τους, τους πολίτες. Υπουργεία που αντί να λειτουργούν, «δουλεύουν». Όχι για τους πολίτες, αλλά τους πολίτες.

Οικονομικών

Στην οδό Νίκης φαίνεται ότι έχουν βάλει στην… άκρη τα θέματα των πολιτών και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα -δίχως αμφιβολία- σημαντικά κονδύλια της Ευρώπης. Λησμονούν όμως ότι με 534 ευρώ ουδείς μπορεί να πληρώσει φόρους ούτε το 60% του ενοικίου. Είναι ο ίδιος κόσμος που ξεπαγιάζει, αφού περιμένει καρτερικά το επίδομα θέρμανσης. Ηταν που θα το έδιναν… προκαταβολικά, προτού λήξει το 2020.

Εργασίας

Σε περίπου 10 τηλεοπτικές συνεντεύξεις ο κ. Βρούτσης ρωτήθηκε πόσες είναι συνολικά οι εκκρεμείς συντάξεις και «κατάφερε» να μην απαντήσει ότι ξεπερνούν τις 400.000. Εχει κολλήσει η κασέτα με τις 160.000 εκκρεμείς κύριες. Οι επικουρικές, τα εφάπαξ και οι λοιπές περιπτώσεις είναι σαν να μην υπάρχουν.

Περιβάλλοντος

Μετά την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που την πλήρωσε με δισ. ο Ελληνας φορολογούμενος, ο Κωστής Χατζηδάκης ετοιμάζει μια άλλη ιδιωτικοποίηση με τεράστια προίκα, που θα πληρώσουν οι καταναλωτές. Την πώληση μειοψηφικού πακέτου του ΔΕΔΔΗΕ.

Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Μετά τις φωτογραφήσεις με τον επενδυτή με το μαντιλάκι που θα έφτιαχνε «ναυπηγικό cluster» στην Ελλάδα, αναμένουμε τις φωτογραφίες του κ. Γεωργιάδη με τον αλβανικής καταγωγής επενδυτή, που θέλει να κατασκευάσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η υπόθεση με την αμερικανική Palantir «βρομάει» από… χιλιάδες χιλιόμετρα. Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και τα κεντρικά της CIA, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Αν όμως ο κ. Πιερρακάκης εκτιμά ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό, γιατί πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ η σύμβαση;

Αγροτικής Ανάπτυξης

Δεκάδες χιλιάδες αγρότες, παραγωγοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς έχουν μείνει εκτός των έκτακτων ενισχύσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, με τον Μάκη Βορίδη να σφυρίζει αδιάφορα. Χαμηλές πτήσεις για ακόμα μία εβδομάδα…

Υπουργείο Τουρισμού

Η Ελλάδα είναι σε ζηλευτή θέση σε σχέση με τους νεκρούς, είπε ο κ. Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής. Πρόκειται για τον υπουργό που δέχτηκε τους απαράδεκτους όρους των tour operators και γέμισε ξανά τη χώρα με κρούσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This