Ο Πέτσας απειλεί με πιο… σκληρά μέτρα την Πρωτοχρονιά αν ξεφύγει η κατάσταση τα Χριστούγεννα

Νέες ανακοινώσεις αύριο για τα Χριστούγεννα

Must Read

Πιο σκληρά μέτρα για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, εάν η κατάσταση ξεφύγει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα 12.000 δειγματοληπτικών ελέγχων σε όλη τη χώρα, σε 386 σταθερά σημεία ελέγχου, κίνηση την οποία η κυβέρνηση καθυστέρησε αρκετά να προχωρήσει. Τη στιγμή που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ζητά περισσότερα τεστ σε πολίτες και ανησυχεί για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέψει έως 9 άτομα στο ρεβεγιόν, ο κ. Πέτσας.  «Να είμαστε με τα ίδια πρόσωπα, το πολύ με ακόμη μία οικογένεια την περίοδο των εορτών» απηύθυνε έκκληση.

Επιπλέον, προανήγγειλε, ότι αύριο θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την εφαρμογή των μέτρων που αφορούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα, προειδοποίησε ότι αν παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά θα ανακοινωθούν πιο αυστηρά μέτρα. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This