Γελοιότητες Αδωνη με προκλητική «click away» αγορά κοστουμιού

Must Read

Επιμένει να προκαλεί ο Αδωνις Γεωργιάδης. Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες δεν έχουν να αγοράσουν ένα δώρο για τα παιδιά τους, αυτός φωτογραφίζεται έξω από κατάστημα, σαν δευτεράντζα διαφημιστής που προσδοκά να κερδίσει κι αυτός κάτι, να παραγγέλνει, όπως υπερηφανεύεται, «κάτι δύσκολο». Τι ήταν αυτό; Ενα κοστούμι γκρι μπλε.

Η πολιτική Αντουανέτα της κυβέρνησης δεν λογάριασε πάνω στον επικοινωνιακό της οίστρο ότι οι μέρες που περνάμε αξιώνουν σεβασμό σε όσους τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών (και αυτής) της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να ρεβεγιονάρει, την ώρα που ο πολύς κόσμος πένεται και γυρνάει τις τσέπες του ανάποδα ψάχνοντας ψιλά για τις γιορτές!

Ο Γεωργιάδης σε γνωστό κατάστημα ένδυσης.

Ο ίδιος εξήγησε τη γελοία του επίδειξη γράφοντας: «Για να δω πώς λειτουργεί η “παράδοση εκτός (click away)” έκανα ο ίδιος τη διαδικασία και μάλιστα για να αγοράσω κάτι δύσκολο, ένα κοστούμι από το κατάστημα που ψωνίζω. Εκανα την παραγγελία μου, μου έστειλαν μήνυμα, πήγα στην ώρα μου, πλήρωσα με την κάρτα μου. Ολα απλά και εύκολα». Προφανώς για τον χορτάτο υπουργό Ανάπτυξης όλα είναι «απλά και εύκολα», όπως για όποιον διαθέτει κάρτα και είναι γεμάτη χρήμα.

Ο άνευ αρμοδιοτήτων υπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και μια ανάρτηση της Μιμής Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει έξω από μια στολισμένη βιτρίνα εμπορικού μαγαζιού χωρίς να φορά μάσκα. O κ. Γεωργιάδης αναπαρήγαγε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter σημειώνοντας: «Αυτό είναι το πνεύμα που χρειαζόμαστε!» Φυσικά δεν σχολίασε την έλλειψη μάσκας. Το μόνο που δεν είπε είναι πού θα βρούμε τα λεφτά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This