Οι βαθμολογίες των υπουργείων: Κάτω από τη βάση οι περισσότεροι υπουργοί

Must Read

Η αξιολόγηση των υπουργείων αλλά και των υπουργών την εβδομάδα που πέρασε. Δυστυχώς για ακόμα μια βδομάδα, οι περισσότεροι είναι κάτω από τη βάση. Άριστα, το 10.

Οικονομικών

Με ημίμετρα επιχειρεί ο Χρ. Σταϊκούρας να κάμψει τις αντιδράσεις των πολιτών, που βλέπουν ότι το lockdown παίρνει συνεχώς νέες παρατάσεις. Είναι πλέον πασιφανής η έλλειψη σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της κρίσης, αφού τα μέτρα για τη δεύτερη καραντίνα μοιάζουν με «μπαλώματα» στις άδειες τσέπες των φορολογουμένων. Το πιο χαρακτηριστικό; Εκατομμύρια εργαζόμενοι με 534 ευρώ δεν δικαιούνται αναστολή δανείων.

ΒΑΘΜΟΣ: 3

 

Εργασίας

Διαχρονικά έχει μια εμμονή ο κ. Βρούτσης με τα… βαφτίσια: Εργάνη, Ατλας, Ηφαιστος είναι μερικά από τα ονόματα που έχει δώσει σε πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου. Το πιο σημαντικό εργαλείο για τους εργαζομένους, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, κάνει τα πάντα για να το διαλύσει. Αποθρασυμένοι εργοδότες εξαναγκάζουν φέτος εργαζομένους να τους δώσουν ακόμα και τις κρατικές αποζημιώσεις, όχι μόνο το δώρο, όπως γίνεται, δυστυχώς, εδώ και χρόνια.

ΒΑΘΜΟΣ: 1

 

Ανάπτυξης

Τώρα που ολοκλήρωσε τη διαφημιστική καμπάνια των καταστημάτων «Βάρδας», ο Αδωνις Γεωργιάδης μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με «Ελληνοαμερικανούς» επενδυτές που θα έριχναν δήθεν ένα δισ. ευρώ στη χώρα μας. Ζει και ο υπουργός τον μύθο του στην Ελλάδα!

ΒΑΘΜΟΣ: 1

 

Περιβάλλοντος

Λαγούς με πετραχήλια είχε υποσχεθεί στους κατοίκους σε Μεγαλόπολη και Κοζάνη, που δέχονται βαρύ πλήγμα από το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων. Εως σήμερα δεν έχουν δει τίποτε. Μόνο σχέδια!

ΒΑΘΜΟΣ: 2

 

Υποδομών και Μεταφορών

Το 2020 επιχείρησε να κλείσει τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Το 2021 υποστηρίζει ότι θα αρχίσουν σημαντικοί διαγωνισμοί, που παραμένουν στο συρτάρι επί χρόνια.

ΒΑΘΜΟΣ: 7

 

Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Αρχοντας, κατά το κοινώς λεγόμενον, ο κ. Πιερρακάκης. «Εμβόλιο θέλετε; Εγώ! Τεστ θέλετε; Πάλι εγώ! Τη σύμβαση με την Palantir θέλετε; Συγγνώμη, δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε…» Κατά έναν περίεργο τρόπο καταφέρνει να ξεγλιστρά αθόρυβα όποτε κινδυνεύει να στριμωχτεί.

ΒΑΘΜΟΣ: 4

 

Τουρισμού

Εχουν συμβεί όλα αυτά τα τραγελαφικά το καλοκαίρι, με το άνοιγμα του τουρισμού, και ο καημός του Χάρη Θεοχάρη είναι να ασκήσει κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, επειδή υποστήριζε ότι τα έσοδα ήταν μόλις 3 δισ. ευρώ και τελικά έφτασαν τα 4 δισ. ευρώ. Θα ήταν αστείο αν δεν συνοδευόταν από την «έκρηξη» των κρουσμάτων. Τώρα είναι θλιβερό.

ΒΑΘΜΟΣ: 1

Αγροτικής Ανάπτυξης

Μετά τις σημαντικές καθυστερήσεις στις ενισχύσεις των αγροτών για τον κορονοϊό, εξελίσσεται σε μπάχαλο το ζήτημα της καταβολής της βασικής ενίσχυσης, ενώ η αντιπολίτευση καταγγέλλει και κομματικές διευθετήσεις. Δεν μας τα λέει καλά ο Μάκης Βορίδης.

ΒΑΘΜΟΣ: 2

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This