Μπράβο στον Μ. Λαζαρίδη! Υπάρχουν κι αυτοί που δεν «τρώνε» τη σειρά των υγειονομικών για μια εμβολιο-selfie

Φτάσαμε να λέμε μπράβο για το αυτονόητο

Must Read

Όλα αυτά που βλέπουμε και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον εμβολιασμό πολιτικών και… άλλων, κάνει στην άκρη με τον τρόπο του ο  βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος με τον αυτονόητο και αναμενόμενο πολιτικό πολιτισμό που θα περίμενε κανείς από τους εκπροσώπους του λαού, λέει αυτό που θα έπρεπε να πούνε αρκετοί συνάδελφοί του… και όχι μόνο: «θα περιμένω να έρθει η σειρά μου».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρωινή 93.7 FM» και τους δημοσιογράφους κ. Ν. Γενικόπουλο και Θ. Θεοδωρίδη, ο κ.Λαζαρίδης μέσα σε λίγες λέξεις περνάει το μήνυμά του σε όλους αυτούς (και σε αυτούς που το επέτρεψαν φυσικά) που έσπευσαν (αχρείαστα) να εμβολιαστούν πριν τους υγειονομικούς:

«Χωρίς να παραβλέπω το θεσμικό του πράγματος, δηλαδή την ανάγκη να λειτουργεί απρόσκοπτα η Βουλή με την φυσική παρουσία των βουλευτών, εγώ προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να εμβολιαστώ με τη σειρά μου, μαζί με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν. Δεν διαφέρω σε κάτι από τους υπόλοιπους πολίτες και με δεδομένο ότι δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου θα περιμένω να έρθει η σειρά μου».

Μάλιστα, για τις καθυστερήσεις στον εμβολιασμό των υγειονομικών στο νοσοκομείο «Σωτηρία», είπε θέλοντας να ρίξει τους τόνους: «Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο  εμβολιάστηκαν χθες 56 υγειονομικοί, ήταν να εμβολιαστούν 61. Οι 5 που δεν εμβολιάστηκαν χθες, εμβολιάστηκαν σήμερα και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά. Συνολικά στο νοσοκομείο αυτό είχαν γίνει μέχρι χθες περίπου 200 εμβολιασμοί. Η καθυστέρηση που σημειώθηκε χθες οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα της εφαρμογής της, νομίζω ότι οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν».

Ο βουλευτής της ΝΔ, αφού ανέφερε ότι στην Καβάλα ο εμβολιασμός ξεκινά τη Δευτέρα, εξέφρασε και την άποψή του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Το εμβόλιο είναι αυτό που τελικά μας βάζει στο μονοπάτι για να πάρουμε ξανά τις ζωές μας πίσω».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This