Παρασκευή 30/7/2021

Ντρόπιασαν το εθνόσημο για να καλύψουν την κ. Σακελλαροπούλου!

Μετά τις καμπάνες, τον Αγιασμό των Υδάτων και την ορθόδοξη πίστη, κορωνοϊό μεταδίδει και ο Εθνικός Ύμνος!

Με μία ανακοίνωση – μνημείο ντροπής επιχείρησε το ΓΕΕΘΑ να καλύψει το χθεσινό πρωτοφανές ατόπημα να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος πρώτης δοξολογίας για το νέο έτος στην ιερά μητρόπολη Αθηνών, κατά την έλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Μετά τις καμπάνες, τον Αγιασμό των Υδάτων και την ορθόδοξη πίστη, κορωνοϊό μεταδίδει και ο Εθνικός Ύμνος!

BBB8F54F 7E14 4E22 AC34 7F6F1D91E99A

Κρύβεται λοιπόν πίσω από τα γαλόνια των στρατηγών η Πρόεδρος για το εθνικό ατόπημα με την μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν παρευρεθεί η μπάντα του στρατού λόγω των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης της πανδημίας.

Αφού κατέβασε τα όπλα του 1821 και εξαφάνισε τη σημαία από το γραφείο, τώρα καταργεί τον Διονύσιο Σολωμό!

Την ίδια στιγμή φυσικά, οι Έλληνες έβλεπαν έκπληκτοι στα κανάλια, Μπουζουκόβιους, «επώνυμους», κάθε καρδιάς καρύδι να συνωστίζεται στα πρωτοχρονιάτικα σόου. Εκεί φαίνεται δεν κολλάει. Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τα ντιριντάχτα του Ρέμου, μεταδίδεται όμως από τον εθνικό ύμνο!

Ενώ λίγα τετράγωνα πιο πάνω, στην πλατεία Συντάγματος, επί εβδομάδες γινόταν το αδιαχώρητο!

Αλήθεια, ποιον προσπαθούν να εξαπατήσουν; Ειδικά αυτοί που έβγαλαν την ανακοίνωση δεν σέβονται τα γαλόνια που φορούν; Ο υπουργός εθνικής άμυνας κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι ενήμερος για αυτή την ανακοίνωση της ντροπής; Αναμένουμε μία επίσημη απάντηση.

72D7C5E8 7EBB 4CAA 99B3 32541BFABF0A
Η ανακοίνωση της μεγάλης ντροπής

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ