Σκληρό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα με αιχμές από την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Must Read

Το γνωστό και δημοφιλές στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που πολιτεύεται στην Θεσσαλονίκη, η κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέπεμψε ένα σκληρό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που είναι βέβαιο ότι εκφράζει πολλούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Η κ. Λατινοπούλου κάνει λόγω για την ανάγκη στήριξης του ιδιωτικού τομέα που «τόσο υποφέρει από την πανδημία», αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την διαχείριση της κρίσης!

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όμως μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό μιλά για την αναγκαιότητα να «αποβάλουμε την μίζερη αριστερή νοοτροπία μας». Και δεν είναι η μόνη που το λέει. Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβουν την ενόχληση τους για την κυβερνητική πολιτική που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα κράτος επιδομάτων, με οριζόντιες απαγορεύσεις και ακρωτηριασμό της ελεύθερης αγοράς, απαγόρευση της ελεύθερης οικονομίας, αφήνοντας όμως τον δημόσιο τομέα στο απυρόβλητο.

Η κυβέρνηση δηλαδή κάνει τα απολύτως αντίθετα από αυτά που είχε εξαγγείλει προεκλογικά. Το γεγονός αυτό ενοχλεί πολλά κορυφαία στελέχη της παράταξης και όχι μόνο την κυρία Λατινοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This