Οι «οικογενειακές ιστορίες» των πολιτικών στην υποδοχή του 2021 (pics)

Οι οικογένειες σε πρώτο πλάνο

Must Read

Αρκετοί πρωτοκλασάτοι φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν το 2021, συν γυναιξί και τέκνοις. Άλλωστε οι οικογένειες στο προσκήνιο εμφανίζονται σπάνιες φορές. «Αμερικανιές», που όμως αρέσουν στους ψηφοφόρους.

«Οικογενειακές ιστορίες» εκτυλίσσονται και γύρω από τα γιορτινά τραπέζια των πολιτικών, τις άγιες μέρες που διανύουμε, και είναι του τύπου «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω»!

Πρώτος έκανε κίνηση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που ευχήθηκε έχοντας αγκαλιά τη Νατάσα και τα δίδυμα Αλέξανδρο και Αλίκη – όλοι απαστράπτοντες μπροστά από το τεράστιο στολισμένο δέντρο του σπιτιού τους.

Το ίδιο έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με casual εμφάνιση όμως, και σαφώς πιο λιτά ντυμένη όλη η οικογένεια, δηλαδή η Μαρέβα με τις κόρες της που φορούσαν τζιν και ζιβάγκο, αλλά και ο γιος Κωνσταντίνος, που παραμένει φανταράκι και φαίνεται.

Από την άλλη, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη φωτογραφήθηκε με τον «άντρα της ζωής της», τον γιο της Γιώργο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας με τις κόρες και τη σύζυγό του Ειρήνη, ενώ το ίδιο έκανε και η «πατουλοοικογένεια», με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τη Μαρίνα και τον γιο Αλέξανδρο να φωτογραφίζονται μαζί για τη νέα χρονιά. Ακολούθησε ο Στέλιος Πέτσας με τη γυναίκα του Βασιλική, η οποία γιόρταζε.

Η Ζωή Ράπτη με το γιο της
Ο Κώστας Σκρέκας με τις κόρες και τη σύζυγό του

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τη σύζυγο Ελεάννα Βλάχου και τα δύο παιδάκια τους, καθώς και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος που πρώτη φορά μας έδειξε την τετραμελή οικογένειά του, τη γυναίκα του Γεωργία και τα παιδιά Θωμά και Κλειώ.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με τη σύζυγο και τα δύο παιδάκια τους

Επίσης πρώτη φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη φωτογραφήθηκε με την κόρη της, αποσπώντας «θεϊκά σχόλια» για την ομορφιά μαμάς και κόρης.

Family stories, λοιπόν, ως τα Θεοφάνια, και από εκεί και μετά… «τα κεφάλια μέσα», ξανά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This