Παρασκευή 30/7/2021

Εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Έξαλλος με τα κατορθώματα του ο πρωθυπουργός

Εκνευρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος ενημέρωνε το κοινό ότι ήταν κυβερνητική απόφαση να εμβολιαστούν τα στελέχη της κυβέρνησης.

Μετά την σάλο της παρέλασης των αξιωματούχων με selfies στα εμβολιαστικά κέντρα, η αποτυχημένη επικοιωνιακή πολιτική, όπως ανέφερε ο κ. Σκέρτσος δεν βοήθησε. «Ήταν μια συντεταγμένη απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστούν κυβερνητικά στελέχη» παραδέχτηκε, ενώ νωρίτερα είχε τονίσει ότι «στην επικοινωνία υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν έγινε κατανοητό ποιο ήταν το ζήτημα της θεσμικής λειτουργίας και συνέχειας των επίσημων δομών της κυβέρνησης και του κράτους».

Ο πρωθυπουργός, εν εξάλλω καταστάσει, έσπευσε να κόψει την λίστα με τους εμβολιασμούς που είχε συντάξει η κυβέρνηση και παρακολουθώντας την συνέντευξη του κ. Σκέρτσου στο Special Report συνειδητοποίησε ότι, κοινή παραδοχή όλων είναι το γεγονός πώς η επικοινωνία του δεν… έπιασε. Όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει «Μ’ ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία»:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ