Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Δεν έχουν τον Θεό τους! Από το βήμα της βουλής επιτέθηκε στην Εκκλησία η Φώφη!

Άλλα δήλωνε λίγες μέρες πριν για τα Θεοφάνια...

«Δεν μπορεί πάντα να εξαιρείται η Εκκλησία από τα μέτρα» δήλωσε θρασύτατα από το βήμα της Βουλής η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά! Πρωτοφανής επίθεση από τους κατοικοεδρεύοντες στο πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, πρώην ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, πρώην Δημοκρατική Συμπαράταξη και νυν ΚΙΝΑΛ.

Την επίθεση εξαπέλυσε η Φώφη στην ολομέλεια στην ενημέρωση για την πανδημία, συντασσόμενη στο πλευρό των πολέμιων της Εκκλησίας. Δεν πάει πολύς καιρός που η Γεννηματά με αφορμή την τέλεση ή όχι της Θείας Λειτουργίας για τα Θεοφάνια, έψεγε την κυβέρνηση ότι δεν κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στην Εκκλησία! Άλλα δηλαδή έλεγε πριν λίγες μέρες μόλις… Γιατί έτσι την βόλευε εκείνη τη δεδομένη στιγμή!

Και ας μας ενημερώσει η κυρία Πρόεδρος με βάση ποια στοιχεία δηλώνει ότι η Εκκλησία εξαιρέθηκε από τα μέτρα, όταν δεν γιορτάσαμε ούτε Πάσχα, ούτε Δεκαπενταύγουστο, ούτε Χριστούγεννα; Μήπως «ξεχνάει» ότι η παρακώλυση πιστών από την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων είναι αντισυνταγματική; Που θα τρέξει να κρυφτεί όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου; Αλλά από θεομπαίχτες τι να περιμένει κανείς…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ