Δεν έχουν τον Θεό τους! Από το βήμα της βουλής επιτέθηκε στην Εκκλησία η Φώφη!

Άλλα δήλωνε λίγες μέρες πριν για τα Θεοφάνια...

Must Read

«Δεν μπορεί πάντα να εξαιρείται η Εκκλησία από τα μέτρα» δήλωσε θρασύτατα από το βήμα της Βουλής η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά! Πρωτοφανής επίθεση από τους κατοικοεδρεύοντες στο πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, πρώην ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, πρώην Δημοκρατική Συμπαράταξη και νυν ΚΙΝΑΛ.

Την επίθεση εξαπέλυσε η Φώφη στην ολομέλεια στην ενημέρωση για την πανδημία, συντασσόμενη στο πλευρό των πολέμιων της Εκκλησίας. Δεν πάει πολύς καιρός που η Γεννηματά με αφορμή την τέλεση ή όχι της Θείας Λειτουργίας για τα Θεοφάνια, έψεγε την κυβέρνηση ότι δεν κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στην Εκκλησία! Άλλα δηλαδή έλεγε πριν λίγες μέρες μόλις… Γιατί έτσι την βόλευε εκείνη τη δεδομένη στιγμή!

Και ας μας ενημερώσει η κυρία Πρόεδρος με βάση ποια στοιχεία δηλώνει ότι η Εκκλησία εξαιρέθηκε από τα μέτρα, όταν δεν γιορτάσαμε ούτε Πάσχα, ούτε Δεκαπενταύγουστο, ούτε Χριστούγεννα; Μήπως «ξεχνάει» ότι η παρακώλυση πιστών από την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων είναι αντισυνταγματική; Που θα τρέξει να κρυφτεί όταν αρχίσουν να βγαίνουν οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου; Αλλά από θεομπαίχτες τι να περιμένει κανείς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This