Προκαλεί «Μακεδόνας» βουλευτής στην Αλβανία!

Άλλη μια... επιτυχία της «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Must Read

Ήταν τέτοιες μέρες πριν δυο χρόνια που στην Αθήνα πραγματοποιούνταν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία, με τον ελληνικό λαό να εκδηλώνει την απόλυτη αντίθεσή του στο έγκλημα της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Όσο και αν συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν και επιχειρούν να την εμφανίσουν σαν «επιτυχία», το τι ακριβώς συμβαίνει με τους γείτονες αποδεικνύεται και μέσω… Αλβανίας!

Εκεί ο Βασίλι Στεριόβσκι είναι πρόεδρος του «Μακεδονικού Κόμματος» και βουλευτής. Βγήκε λοιπόν στην εκπομπή «Τοπ Στόρι» του αλβανικού καναλιού Top Chanel και με θράσος μίλησε για «αρνητές του μακεδονικού λαού», ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν ο Τίτο που εφηύρε το «μακεδονικό έθνος» το 1944, αλλά ότι υπάρχουν ιταλικά, βουλγαρικά και γαλλικά… ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι «από το 1923 ο πληθυσμός της ακριτικής περιοχής μεταξύ Αλβανίας και Μακεδονίας παρακάλεσε τους Μακεδόνες, αν και σε εκείνη την περίοδο δεν έχουμε κράτος της Μακεδονίας»!

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πάντως ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η ιστορική παραχάραξη σε όλο της το μεγαλείο. Και χρήζει ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από τους αρμόδιους, αφού στην Αλβανία υπάρχει κόμμα που χρησιμοποιεί τον όρο «μακεδονικό»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This