Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί ο Γ. Κουμουτσάκος «μαρτύρησε» την εθνική μειοδοσία της ΝΔ;

Από αφέλεια, ή από δυσαρέσκεια;

Την απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση τα εθνικά μας θέματα, φορώντας μικροπολιτικές παρωπίδες, ανέδειξε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν είχε συναινέσει στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το Εθνικό Συμβούλιο έγινε στις 19 Απριλίου. Όμως οι ευρωεκλογές έγιναν στις 23 Μαΐου. Τι θα έπρεπε να πούμε, ‘ναι’;»

Στο ζύγι, προφανώς, του εθνικού και του κομματικού συμφέροντος, το δεύτερο ήταν βαρύτερο και, ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη κίνηση καθυστέρησε σχεδόν δύο χρόνια. Αυτή η ίδια κίνηση που σήμερα πανηγυρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία ως «μεγάλωμα» της χώρας μας.

Τώρα, εάν ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλυψε αυτή την εθνική μειοδοσία από αφέλεια, ή εάν ήθελε απλώς να δείξει τη δυσαρέσκειά του για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, ας το ψάξουν στο εσωτερικό της Ν.Δ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ