Τετάρτη 4/8/2021

Ο Λοβέρδος θέλει να διπλασιάσει τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ

Έτοιμος να αναλάβει από... τώρα

Υποκύπτοντας στη φυσική ροπή όσων αμετροεπών πολιτικών συγκρίνουν καταμεσήμερο το πραγματικό τους μπόι με τον ίσκιο τους, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του ΚΙΝ.ΑΛ., κάμποσα από τα οποία, όμως, ο ίδιος προκάλεσε.

«Νιώθω έτοιμος να τα αντιμετωπίσω» δήλωσε με τον τόνο του ανθρώπου που έχει προηγουμένως δοκιμάσει στον καθρέφτη του ασκήσεις θάρρους. Ίσως για να ξεχαστεί το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός δεν πρέπει να ξανοίγεται και τόσο στα βαθιά από τη στιγμή που έχει μπροστά του σκληρές δικαστικές περιπέτειες και δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ο βαθμός εμπλοκής του στο πολύκροτο σκάνδαλο της Novartis.

Κανείς δεν ξεχνά ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επιθυμεί να ρυμουλκήσει το ΚΙΝ.ΑΛ. στην αυλή του με πρόθυμο παραστάτη τον Λοβέρδο, έσπευσε πρόσφατα να του δώσει συγχωροχάρτι. Επεμβαίνοντας με τρόπο ασυνήθιστο για θεσμικό παράγοντα στη λειτουργία της Δικαιοσύνης η οποία διερευνά ακόμα το σκάνδαλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχουν εμπλεκόμενοι πολιτικοί.

Ευγνώμων ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. ανταπέδωσε ευθύς αμέσως λέγοντας «η Ν.Δ. είναι ιδεολογικός αντίπαλος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακός». Έτσι εξηγείται, όπως σημειώνουν στην πολιτική αγορά, το μένος του εναντίον του Α. Τσίπρα. Υπόσχεται τώρα ότι θα διπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος και ότι θα «τα πάει καλύτερα από τη Φώφη».

Και μολονότι είπε (ρ/σ Θέμα 104,6) ότι δεν προτίθεται να αρχίσει την εβδομάδα με «πόλεμο», φρόντισε να βγάλει τη Φώφη Γεννηματά περίπου άχρηστη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ