Έχει και τα… τυχερά του ο Νίκος Δένδιας!

Η κομψότατη ΥΠΕΞ του Βελγίου τον υποδέχτηκε πολύ ζεστά

Must Read

Με την κομψότατη ψηλόλιγνη και με σώμα μοντέλου υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου, Σοφί Βιλμές, συναντήθηκε την Τρίτη ο δικός μας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας.

Συζήτησαν, όπως μας πληροφόρησε ο υπουργός, τις περιφερειακές εξελίξεις, τα ζητήματα ημερήσιας διάταξης της Ε.Ε., καθώς και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Να θυμίσουμε εδώ ότι η Σοφί Βιλμές τον περασμένο Οκτώβριο είχε νοσηλευτεί στην Εντατική, αφού είχε νοσήσει βαριά από κορωνοϊό!

Τη… σκαπούλαρε, όμως, που λέει κι ο λαός, και έτσι υποδέχτηκε πολύ ζεστά, φορώντας, μάλιστα, και φουλάρι Hermes, τον Νίκο Δένδια.

Αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών ήπιε καφεδάκι με τον φίλο και συνάδελφό του στο κόμμα, ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This