Τετάρτη 4/8/2021

Δεν εξευτελίζουν οι φοιτητές το κράτος, αλλά ο «αρμόδιος υπουργός»

Με προτάσεις – μαϊμού, φτιάχνεις κράτος – τσίρκο.

Χιλιάδες φοιτητές  διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο αίτημα τη μη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ένα ακόμα μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Η διαδήλωση γίνεται »παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων», με γνώμωνα την προστασία της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Βγαίνουν λοιπόν μέσα προσκείμενα στην κυβέρνηση και κατακεραυνώνουν τους φοιτητές, ότι δήθεν κατέλυσαν το κράτος και τους νόμους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέλυσαν οι φοιτητές το κράτος. Αλλά ο κύριος Χρυσοχοΐδης. Διότι η επιβολή ενός τέτοιου μέτρου, περιορισμού δηλαδή των συγκεντρώσεων στα 100 άτομα, παραμονές του συλλαλητηρίου, είναι μία απόφαση κομμένη και ραμμένη για να γελοιοποιήσει το κράτος. Αφού το κράτος δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να την εφαρμόσει, διότι απλούστατα η απόφαση αυτή είναι αν εφαρμοστεί.

Και όταν επιβάλλεις προτάσεις εκ των προτέρων ανεφάρμοστες, δημιουργείς ένα κράτος – οπερέτα. Και την βασική ευθύνη έχουν οι εισηγητές των προτάσεων, δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ