Δεν εξευτελίζουν οι φοιτητές το κράτος, αλλά ο «αρμόδιος υπουργός»

Με προτάσεις – μαϊμού, φτιάχνεις κράτος – τσίρκο.

Must Read

Χιλιάδες φοιτητές  διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο αίτημα τη μη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ένα ακόμα μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Η διαδήλωση γίνεται »παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων», με γνώμωνα την προστασία της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Βγαίνουν λοιπόν μέσα προσκείμενα στην κυβέρνηση και κατακεραυνώνουν τους φοιτητές, ότι δήθεν κατέλυσαν το κράτος και τους νόμους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέλυσαν οι φοιτητές το κράτος. Αλλά ο κύριος Χρυσοχοΐδης. Διότι η επιβολή ενός τέτοιου μέτρου, περιορισμού δηλαδή των συγκεντρώσεων στα 100 άτομα, παραμονές του συλλαλητηρίου, είναι μία απόφαση κομμένη και ραμμένη για να γελοιοποιήσει το κράτος. Αφού το κράτος δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να την εφαρμόσει, διότι απλούστατα η απόφαση αυτή είναι αν εφαρμοστεί.

Και όταν επιβάλλεις προτάσεις εκ των προτέρων ανεφάρμοστες, δημιουργείς ένα κράτος – οπερέτα. Και την βασική ευθύνη έχουν οι εισηγητές των προτάσεων, δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This