Τρίτη 3/8/2021

Η Μαλβίνα απαντά σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: Ελλάδα μόνο!

«Εθνική απονεύρωση, αυτό μας περιμένει»!

«Εθνική απονεύρωση, αυτό μας περιμένει» έλεγε η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη.

«Και πως θα γίνει και από ποιους θα γίνει; Από ανθρώπους που νομίζουν ότι η χώρα μας είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία, αγνοώντας την αιματηρή ιστορία της. Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα δεχόταν παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της και θα δεχόταν να το συζητήσει; Να το ΄κανες αυτό στους Άγγλους; Θα σου ‘χαν πετάξει τα μάτια έξω. Για τους Γερμανούς δεν το συζητάω, μακριά από ‘μας και όπου θέλει ας είναι… Εθνική απονεύρωση λοιπόν και ευθύνη έχει και η αριστερά, δεν το συζητάω που άφησε τις εθνικές υποθέσεις στα χέρια πέντε κουλών, οι οποίοι δήλωσαν επαγγελματίες εθνικόφρονες, άρα αφού ο κουλός ήταν εθνικόφρον ο αριστερός έπρεπε να μην είναι. Και αν η δεξιά με τις εξαλλοσύνες της και με τις υπερβολές της έκανε ύποπτη και απωθητική κάθε προβολή της εθνικής μας ιδιαιτερότητας και ταυτότητας, η αριστερά τράβηξε στο άλλο άκρο. Μηδένισε τη σημασία της εθνικής μας συνείδησης…».

Σα να μην έχει περάσει μια μέρα, ζούμε τη μέρα της Μαρμότας! Πόσο δίκιο είχε η Μαλβίνα που στα ψευτοδιλήμματα Μητσοτάκη και Τσίπρα, δίνει την απάντηση… Ελλάδα μόνο!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ