Ο Ν. Κακλαμάνης «πυροβολεί» την ΕΕ: «Ευρωπαϊκός εμβολιασμός, το απόλυτο χάος»

«Αναπολώ την Ευρώπη των Ντε Γκολ, Μιτεράν, Β. Μπραντ, Κωνσταντίνου Καραμανλή και γεμίζω θλίψη»

Must Read

Λάβρος κατά της Ε.Ε. εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και για τις παλινωδίες, που οδηγούν το σύνολο των χωρών να αναθεωρεί τους εμβολιαστικούς σχεδιασμούς.

Με ανάρτηση στο twitter ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατακεραυνώνει τους χειρισμούς των ηγετών της Ε.Ε.: «Ευρωπαϊκός εμβολιασμός: το απόλυτο χάος. Κύριοι υπεύθυνοι τα υπερκέρδη της διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Αναπολώ την Ευρώπη των Ντε Γκολ, Μιτεράν, Β. Μπραντ, Κωνσταντίνου Καραμανλή και γεμίζω θλίψη».

Καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ότι η Ε.Ε., παρά το γεγονός ότι έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ στις φαρμακευτικές εταιρίες για να διεξαχθούν οι έρευνες για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εντούτοις δεν έχει τις ποσότητες που χρειάζονται για τον εμβολιασμό των πολιτών.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη σε σχέση με τα εμβόλια και στην ομόλογό του, τη Μαλτέζα ευρωβουλευτή Roberta Metsola, σε τηλεδιάσκεψη, η οποία είχε πραγματοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες και είχε ως θέμα ακριβώς την πολιτική των εμβολιασμών στην Ε.Ε. και την πορεία ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Και τότε ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στον ρυθμό έγκρισης νέων εμβολίων, ενώ κατέκρινε μονομερείς ενέργειες κρατών-μελών με σκοπό τη διασφάλιση επιπρόσθετων δόσεων, παρά την αρχική δέσμευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για συνολική διαπραγμάτευση της Ε.Ε. με τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This